Centralt - väster, Örebro

Ullavigatan 31A

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad lägenhet på Ullavigatan 31A!

Varmt välkomna till denna välplanerade och ljusa tvårummaren på Ullavigatan 31A. Här möter de ljusa ytskikten det vackra ljusinsläppet från de tilltagna fönsterpartierna i två värdesträck som tillsammans skapar en alltigenom luftig atmosfär.

Hallen är välkomnande med plats för avhängning av ytterkläder och goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Vardagsrummet är luftigt med plats för såväl matgrupp som soffgrupp, härifrån når du också den inglasade balkongen i ljuvligt solläge som fungerar som ett extrarum under sommarens alla varma månader. Vidare in i bostaden finner du ett kaklat badrum med wc och dusch, ett optimalt planerat kök med god maskinell utrustning, ett rymligt och lättmöblerat sovrum samt ett matsalsrum som kan användas som ett mindre sovrum.

Här bor du i en populär och stabil förening. I närheten finner vi all form av tänkbar service och goda kommunikationer som gör att vi smidigt tar oss in till city. Pricken över i:et är förvaringsmöjligheterna i trippla förråd.

Hjärtligt välkomna på visning!
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för mer information och för att boka visning.

Mer om mäklarna