Centralt väster, Örebro

Gustavsgatan 17

Såld
  • 3 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad trerummare högst upp i huset

Denna trivsamma och mycket centrala trerummare har ett rofyllt och skyddat läge högst upp i huset med hiss. Både centralstationen och city finner du runt hörnet. Med en stor balkong i västerläge får du här en härlig utsikt över takåsarna.

Här möts vi av ett hem fyllt med kärlek och omtanke högst upp i huset utan insyn där känslan av frihet är påtaglig. Bostaden erbjuder rikligt med ljusinsläpp, trivsam planlösning med väldisponerade ytor och gott om förvaringsutrymmen. Fräscha och nyrenoverade ytskikt med ett sprillans nytt Epoq-kök och nya vitvaror. Här finns det rum för att uttrycka all sin matglädje samtidigt som middagsgästerna avnjuter lite tapas vid köksbordet. Modernt och lyxigt badrum med WC, dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare och handdukstork. Bostaden är målad i mjuka toner för full harmoni. Master bedroom har dessutom i direkt anslutning en praktisk klädkammare för optimal förvaring. Det ljusa och trevliga vardagsrummet med utgång till den fantastiska balkongen i härligt västerläge gör att många timmar kan spenderas här ute med den iögonfallande vyn. Rum för både finmiddagar vid stora matplatsen och fredagsmys i soffan finns det också. I den lummiga innergården kan trevliga fikastunder med vänner och familj tillbringas under sommasolens värmande strålar. Det här och mycket mer på Gustavsgatan 17.

Möjlighet till flexibelt tillträde!

I avgiften ingår kallvatten, bredband och tv. Till bostaden tillhör ett förråd i källarplan. Gemensam tvättstuga på entréplan finns i föreningen.

Här bor du med ett centralt och attraktivt läge med närhet till bland annat matbutiker, restauranger och kommunikationer. Centralstationen ligger en kort promenad bort och sjukhuset når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafiken med hållplats ett stenkast bort. Söker du efter ett boende med ett centralt läge så har du hamnat rätt!
HSB Måran 2 i Örebro är en stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, garage, carport, p-platser och en stor mysig innergård.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan, 076 - 677 18 62.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna