Centralt Öster, Örebro

Rådmansgatan 8

  • 3 rum
  • 88,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 390 000 kr
Månadsavgift: 5 005 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Rymlig balkong mot den fina trädgården med eftermiddag/kvällssol där man kan njuta sommartid.

Detta är boendet för dig som söker ett inflyttningsklart hem med mycket karaktär! I hjärtat av city, med en lugn och grönskande innergård finner vi detta exklusivt renoverade hem stilsäkra detaljer belägen i ett förtjusande kvarter som minner om en svunnen tid.

RÅDMANSGATAN 8

Som boende på adressen bor du i en trivsam förening med god ekonomi, där du sommartid kan utnyttja den gemensamma trädgården med fruktträd och uteplats med grillmöjligheter. Här bor du med ett oslagbart läge mitt mellan naturen och stadspulsen, på endast ett par minuter finner du ett brett utbud av bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. Du bor även på bekvämt avstånd till Örebro centralstation. För den som önskar grönskande natur är Stadsparken en fantastisk plats med härliga promenadstråk, ute gym och långa promenader längs Svartån, allt detta inom gångavstånd.

I det mycket omtyckta och lummiga Öster finns nu denna välplanerade trea till salu. Lägenheten är belägen högst upp i huset på tredje våningen med fönster i två väderstreck och balkong i västerläge. Här möts modern funktion med äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande sätt.
Den generösa boytan om 88,5 kvm erbjuder precis allt det man kan förvänta sig av ett förtjusande cityboende. I denna rymliga bostad välkomnas ni av ett inbjudande rum, idag öppet mot ett av sovrummen med gott om utrymme. Härligt kök med en rymlig matplats för 6-8 sittande mot den gröna innergården, rogivande sovrum, ett stilrent helkaklat badrum samt ett ljust och socialt vardagsrum. Från vardagsrummet når du den trivsamma balkongen belägen i västerläge och med utsikt över den blomstrande innergården.
I avgiften ingår värme och vatten, bredband, basutbud för Tv-kanaler, föreningen har även tecknat bostadsrättstillägg.
Till lägenheten tillhör två praktiska förråd, ett på vinden samt ett i källaren.

Föreningen är stabil och välskött med trivsam stämning och fördelaktiga avgifter. Välskötta utemiljöer med fruktträd och bärbuskar i trädgården och möjlighet att grilla i den stora gemensamma trädgården. I närheten finns både lekplats och förskolor, och inte långt ifrån även skolor. Stadsparken har ett utmärkt läge med cykelavstånd till det mesta. På några minuter når du bl.a. Universitetssjukhuset, resecentrum och Örebro centrum. Runt knuten hittar du Sörbybacken som erbjuder backar för fina löp- och promenadrundor. Universitet ligger på cykelavstånd. Kommunikationsmöjligheterna är goda med tåg, regionbussar och stadsbussar en kort promenad bort.
P-plats på innergården har separat kö.
Boendeparkering är ett tillstånd för dig som bor och parkerar din bil i zon 2. Med ditt tillstånd kan du sedan köpa en 30-dagarsbiljett för parkering i ett område nära din bostad i zon 2. 30-dagars parkeringsbiljetten kostar 420 kr och är endast giltig med ett giltigt boendeparkerings tillstånd för boende i zon 2.
https://egrannar.se/brfegenhardiorebro/sida/id/4883/

VÄLKOMMEN HEM.

Fastighetsmäklare
Paola Ingeby
SkandiaMäklarna Örebro

Boka visning

  • Anmälan krävs. Klicka på "boka visning" för att boka plats på visningen.
    Välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt Öster, Örebro

Rådmansgatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.