Centralt öster, Örebro

Oskarsvägen 10

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Med ypperligt läge, i stadens populära kvarter på Öster, finner ni denna tilltalande lägenhet!

Här bor man i en levande stadsdel med stort utbud av mysiga fik, restauranger och butiker. Läget erbjuder ett skönt gångavstånd till såväl city som till stadsparkens vackra promenadstråk längs med Svartån.

- Välplanerad tvåa
- Lugnt gårdsläge
- Diskmaskin
- Östers idyll vid Stadsparken
- Balkong
- Utmärkta kommunikationer
- Nära natur och stadspuls

Nu saluförs denna välplanerade tvåa med balkong, belägen på Oskarsvägen 10. Bostaden erbjuder ett rofyllt sovrum med utgång till balkong, mysigt kök och badrum samt en härlig innergård. Optimalt boende för paret eller den lilla familjen!
Här bor ni på härligt läge, mitt i Östers lummiga idyll. Närhet till mysiga cafeér, restauranger och parkliv. I området finns det flera fina promenadstråk och grönområden att utforska. För den som vill ta sig in till stan finns det trevliga gångvägen lägst Svartån om man önskar.

I huset finns hiss och på baksidan finns föreningens skyddade innergård med plats för umgänge och avkoppling. Här bor man i en levande stadsdel med stort utbud av mysiga fik, restauranger och butiker. Läget erbjuder ett skönt gångavstånd till såväl city som till stadsparkens vackra promenadstråk längs med Svartån.

Kontakta Fastighetsmäklare Paola Ingeby 070-732 01 04 för visning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna