Centralt öster, Örebro

Engelbrektsgatan 15A

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Central och charmig 3:a nära till allt !

I ett av östers bästa lägen, endast ett stenkast bort från vackra stadsparken och Svartån, ligger denna fantastiska trea näst högst upp i byggnaden med en solig balkong i västläge!

Välkomna till Engelbrektsgatan 15a och attraktiva samt ekonomiskt stabila HSB föreningen Vesslan! Här möts ni av en ljus och charmig bostad, smakfullt inredd med genomgående stilrena materialval.

Denna väl underhållna bostad erbjuder något för alla smaker. Det generösa ljusinsläppet ger bostaden en karaktäristisk och livfull atmosfär. Lägenheten har en boyta på 81 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Planlösningen är smart och funktionell med tydligt definierade användningsområden för varje yta. Extra förmåner inkluderar en praktisk klädkammare och ett elegant badrum med egen tvättavdelning.

Från vardagsrummet har ni direkt tillgång till den mysiga balkongen, som badar i eftermiddags- och kvällssol, och rymmer plats för bekväm möblering. Här kan ni avnjuta frisk luft och solens strålar tillsammans med era nära och kära.

Centralt på öster bor ni i citypulsen men ändå omgiven av grönområden, våra finaste parker och Svartån med dess härliga promenadstråk. Här har ni även en levande stadskärna med många trevliga restauranger, barer, butiker, pulserande nattliv och mycket mer. En kort promenad längs fina Svartån genom stadsparken kommer ni via mysiga Wadköping ut mot osets naturreservat för vackra omgivningar.

HSB vesslan är en välskött, omtyckt och stabil förening från 1985. Föreningen erbjuder många bekvämligheter såsom bastu, samlingslokal och övernattningsrum att hyra. Medlemmarna har dessutom tillgång till hobbyrum, gemensam tvättstuga, varm cykelförråd intill porten och eget vindsförråd att nyttja för extra förvaring.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna