Centralt Öster, Örebro

Nygatan 82

Såld
  • 2,5 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till nygatan 82

Välkommen till denna fantastiska 2.5-rummare med en öppen planlösning som ger en luftig och modern atmosfär. Lägenheten är belägen på våning 7 av 10 och erbjuder en enastående fri utsikt mot staden, vilket ger en känsla av rymd och panoramautsikt som är svårslagen.

Denna pärla totalrenoverades 2012 och är i toppskick. Med en granitbänkskiva i köket och vita luckor ger köket en känsla av elegans och modernitet. Här kan du laga dina favoriträtter samtidigt som du njuter av den inspirerande utsikten.

Lägenheten har en inglasad balkong i västerläge, perfekt för att avnjuta solnedgångar och sommarkvällar i frisk luft. Med ett helkaklat badrum är varje detalj omsorgsfullt utformat för att erbjuda komfort och lyx. I sovrummet har ni även gott om förvaring i walk-in closet som är tillbyggd. Bakom vardagsrummet så finner ni en kreativ plats för nyskapande i kontoret.

Föreningen har en låg avgift på 2 555 kr per månad som inkluderar både uppvärmning, vatten, bredband och kabel-TV, vilket ger dig en bekymmersfri och bekväm vardag.

Läget på Nygatan 82 är oslagbart, med närhet till stadens alla bekvämligheter, shopping och restauranger. Du har också utmärkta kommunikationer i närheten, vilket gör det enkelt att ta dig dit du behöver.

Detta är en unik möjlighet att förvärva en lägenhet med stil, komfort och en spektakulär utsikt. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Låt oss hjälpa dig att upptäcka ditt framtida hem på Nygatan 82 i Örebro. Välkommen till ditt drömboende!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna