Centralt norr, Örebro

Storgatan 50

Såld
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Bostadsrätt

Unik etagevåning med enastående utsikt!

Med denna praktfulla etagevåning kan vi presentera ett av stadens mest unika boenden! Här bor man med milsvid vy över Örebros innerstad såväl som närkeslättens omgivningar med Kilsbergen som vacker kuliss! Flödande ljus och rymd präglar intrycket när entréplanet (våning 5) presenterar sig, med de tilltalande umgängesytor som skapas genom den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det moderna köket. Utöver detta inryms här ett helkaklat badrum med jacuzzi, stilfull walk in closet samt två bra sovrum varav det ena har utgång mot balkong i söderläge. En trapp upp (våning 6) finner vi en privat sektion med helkaklat badrum och ett fint allrum, t.ex. master bedroom, med stora fönsterpartier och dubbla franska balkonger.

Högst upp finns tillgång till en exklusiv nyttjanderätt (ej upplåtet med bostadsrätt) i form av ett tredje etage (våning 7) med loggia och terrass. För denna nyttjanderätt tecknas ett sidoavtal mellan bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättsföreningen. För mer information, kontakta bostadsrättsföreningen (se information och kontaktuppgifter under "övrigt" i objektsbeskrivning/bostadsannons).

I föreningens byggnad finns hiss, övernattningsrum, tvättstuga och tillhörande lägenhetsförråd. Alldeles utanför dörren finns bra närservice och mysiga grönområden vid den rofyllda åpromenaden längs med Lillån. Skönt promenadavstånd till stadens generösa utbud av restauranger, butiker, kultur och nöjen.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna