Centralt norr, Örebro

Venavägen 25A

REDO™
  • 4 rum
  • 96,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 900 000 kr
Månadsavgift: 7 800 kr/mån

Stor fyra på 96 kvadratmeter på Venavägen!

Välkommen in till din drömbostad på Venavägen 25A och låt dig charmas av denna unika pärla som kombinerar rymlighet, elegans och modern komfort. Denna fantastiska 4 rumslägenhet erbjuder 96 kvadratmeter, perfekt anpassade för att tillgodose dina behov och önskemål.

Vid entrén möts du av en välkomnande atmosfär där ljuset flödar in och skapar en omedelbar känsla av hemtrevnad. Den tidigare uppdelade layouten har omsorgsfullt omvandlats till en enhetlig harmonisk planlösning, vilket skapar en känsla av rymd och samtidigt bevarar en intim och mysig atmosfär.

Denna bostad erbjuder inte bara ett, utan tre generösa sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller för att skapa ett eget arbetsrum eller hobbyutrymme. Dessutom finns det två badrum som är perfekt utformade för både praktiskt användande och avkoppling.

Utanför dörren väntar en lugn och välskött omgivning som bjuder in till avkopplande promenader och sköna stunder utomhus. Ge dig själv förmånen att uppleva det bästa av stads och hemmaliv i en plats som du stolt kan kalla för ditt hem.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Dennis Hurtig på 072-050 32 32 eller dennis.hurtig@skandiamaklarna.se för att boka in din visning.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centralt norr, Örebro

Venavägen 25A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.