Centralt norr, Örebro

Mejerivägen 29

Såld
  • 5 rum
  • 111 kvm
  • Bostadsrätt

Sällsynt chans till radhus på Mejeritorget

Varmt välkomna till Mejerivägen 29!
En unik möjlighet att förvärva bostadsrättsradhus från 2019 med ett enastående läge på Mejeritorget.

Ni välkomnas genom hallen in i bostadens rymd med detaljer som skapar en fantastisk känsla som bör upplevas på plats!
Luftiga och stora sociala ytor där inget begränsar umgänget mellan den som tillagar middagen samtidigt som barnen lagom avskilt titta på sitt favoritprogram framför tvn. Köket är välutrustat med bl.a. fullstor kyl och frys, induktionshäll och diskmaskin. Rymden här är i symbios med det massiva ljusinsläppet från stora fönster med fönsterbrädor i vacker sten. Här finner vi ingen begränsning mellan ute och inne tack vare det vinterbonade inglasade uterummet som blir ytterligare en förlängning av bostaden. Du kan enkelt välja att avnjuta morgonkaffet med gräsmattan under dina bara fötter medan du beskådar dina odlingar ute i trädgården. Låt grillen tändas upp och bjud in vänner, familj och grannar till sommarkalaset samtidigt som lekande barns busiga stämmor och glada skratt fyller det lugna området med liv. En trappa upp är tre sovrum, ett badrum med dusch och takterrass i söderläge beläget. Perfekt för soldyrkaren! Dessutom finns möjlighet till ett fjärde sovrum i det allrum som idag nyttjas som hemmakontor. På entréplan har bostaden bekvämt vattenburen golvvärme samt element på övre plan.

Bostaden har även ett tillhörande förråd som enkelt och praktiskt nås utifrån. I månadsavgiften ingår även en parkeringsplats med möjlighet till elbilsladdare.

Här är livet enkelt med apotek, matbutik och restauranger i närområdet. Mycket smidigt kan buss tas in till City för shopping, nöje och kultur. Med bil färdas du flexibelt tack vare goda och lättillgängliga vägförbindelser. Brf Mjölkkannan är en vederhäftig förening som sköter sin ekonomi omsorgsfullt.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan.
Tel: 0766771862 alt. mail: lucia.torreswanberg@skandiamaklarna.se

Välkommen hem.

Mer om mäklarna