Central Öster, Örebro

Engelbrektsgatan 62A

Såld
  • 2 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig tvåa med stor potential belägen på populära Öster!

Varmt välkommen till en ljus lägenhet om två rum och kök. Här bor du centralt i trygga kvarter.

Välkommen in i denna lägenhet om 59.5 kvadratmeter! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en ljus och hemtrevlig bostad vars charmiga karaktär märks redan i hallen.

Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. Vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Köket är funktionellt och har goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är inrett med toalett, duschkabin, badrumsskåp, handfat och kommod. Det stora sovrummet har väggar i ljus tapet och genomgående i bostaden finns det charmigt äldre plankgolvet och parkett varsamt bevarat.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för ett mindre bord.

Här bor du vid ett av Örebros bästa lägen, med Behrn Arena, Sveaparken och Stadsparken inom gångavstånd. Örebro City ligger en kort promenad bort och Universitetet finns inom cykelavstånd från bostaden. Här finns allt och lite till för paret som vill bo på bekvämt avstånd till allt Örebro har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna