Central Öster, Örebro

Sveavägen 2B

  • 2 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 495 000 kr
Månadsavgift: 5 044 kr/mån

Trivsam tvårummare i hjärtat av Öster!

Äntligen saluförs denna fantastiska och välplanerade 2:a om 72 kvm mitt i hjärtat av Öster!

En varm och välkomnande känsla välkomnar dig i den rymliga entréhallen som erbjuder goda förvaringsmöjligheter via garderober samt en klädkammare. Intill entréhallen når du det väl tilltagna och ljusa köket med all maskinell utrustning man kan önska sig. Vidare finner du det rogivande och rymliga sovrummet målat i vacker ljusblå kulör. Det renoverade badrummet är smakfullt inrett med svart klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. I det rymliga vardagsrummet finns plats för större soffgrupp samt matgrupp, här finns även möjlighet att göra en sovalkov. Utöver alla dessa fördelar bostaden har att erbjuda har även bostaden ett vackert ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier som bjuder på utsikt i två vädersträck.

Brf Sidensvansen 2 är en välskött bostadsrättsförening med bundna lån på låga räntor. Föreningen erbjuder många bekvämligheter såsom en fantastisk takterass med grill, lummig trädgård med odlingslådor, cykelförråd, gemensamhetslokal, övernattningsrum samt tvättstuga. Parkeringsplats finns ledigt för en låg kostnad på 220 kr/mån.

Som boende i de centrala delarna mitt på Öster är det lätt att ha en aktiv livsstil med både gym, motionsspår, tennisbanor i stadsparken, vackra promenadstråk längs Svartån med utegym. Perfekt för den som vill bo i Örebros populäraste område med gångavstånd till city, restauranger, caféer och matbutiker. Det är även optimalt läge för studenter med ett bekvämt avstånd till Örebros Universitet.

Ta chansen att uppleva denna fantastiska lägenhet på plats och låt oss guida dig genom dess alla förtjänster.
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för mer information och för att boka visning.

Välkommen till ditt nya hem på Sveavägen 2B.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Central Öster, Örebro

Sveavägen 2B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.