Central Öster, Örebro

Engelbrektsgatan 62D

REDO™
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Varmt välkomna till Engelbrektsgatan 62D!

Välkomna till en väldisponerad tvårummare på andra våningen, här har du ett stort renoverat kök, balkong i västerläge med ett fritt läge in mot innergården!

Här är det bara att packa upp väskorna och flytta in. Ni erbjuds ett medlemskap i en härlig förening där det mesta är iordninggjort, fasad, fönster och dörrar är renoverat och bytt 2023. stambyte 1992. Bostaden en och en halv våning upp är en riktig pärla som letar efter en ny ägare att ackompanjera framtiden med. Ni har även ett trivsamt sovrum med garderober och fönster med morgonsol, ett renoverat badrum med dusch och en redig hall mad garderob. ingår tre förråd till lägenheten.

Föreningen har även övernattningsrum, hobbyrum, flertalet cykelrum, bastu och håller på att byggas ett minigym. 2 tvättstugor.

Som boende i de centrala delarna mitt på Öster är det lätt att ha en aktiv livsstil med både gym, motionsspår, tennisbanor i stadsparken, vackra promenadstråk längs Svartån med utegym. Läget på Engelbrektsgatan är perfekt för den som vill bo i Örebros populäraste område. Matbutiker, restauranger och butiker finns i närområdet.

Varmt välkommen att kontakta Gorm Nordvall för mer info.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Central Öster, Örebro

Engelbrektsgatan 62D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.