Central Öster, Örebro

Nygatan 82

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Örebros bästa utsikt!

Nu erbjuds en spektakulär bostad till försäljning, föreningens bästa läge!
Högst upp i huset, här har ni en genomgående känsla av modern lyx, Här ser du allt emellan från Hjälmaren till Kilsbergen, en helt oslagbar utsikt.
Vill du leva en aktiv och citynära livsstil så har du hittat helt rätt!

Här presenterar vi en bostad som verkligen sticker ut och erbjuder det bästa läget i föreningen!

Denna översta våning bjuder på en genomgående modern och lyxig atmosfär. Från detta perspektiv sträcker sig panoramautsikten från Hjälmaren till Kilsbergen - en otrolig vy som är svår att överträffa.

Lägenheten har genomgått omfattande totalrenoveringar de senaste åren, där väggar har rivits ner och öppna ytor har skapats för att förstärka den magnifika känslan. Smakfulla materialval genomgår hela bostaden, med stilfulla färgval och smarta lösningar för förvaring och belysning. Balkongen vetter mot väster och ger dig möjligheten att njuta av otaliga solnedgångar. För en aktiv och stadig livsstil är detta det perfekta valet. Köket är inte bara en visuell pärla, det är också praktiskt inrett med integrerad mikrovågsugn och ugn i kombination, diskmaskin, spishäll samt kyl och frys. Här finner du till och med en tvättmaskin och en integrerad vinkyl. Det exklusiva badrummet ger en svitliknande känsla med golvvärme som en extra bonus. Sovrummet har en mysig och modern atmosfär, den ultimata platsen att vakna upp på rätt sida.

Beläget i Öster bor du centralt i Örebros mest populära område, omgiven av grönskande parker. Här har du närhet till allt du behöver - från Behrn Arena för de sportintresserade till matbutiker, restauranger, caféer, gym och mycket mer.

Brf Vallen är känt för sitt centrala läge, starka ekonomi och låg belåning. Stambytet som genomfördes 2018 är redan avklarat och som en extra bonus är månadsavgifterna mycket förmånliga.

Missar ni denna chans lär ni ångra er!

Varmt välkommen på visning.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna