Björkhaga, Örebro

Sigillgatan 173

Såld
  • 3 rum
  • 83,5 kvm
  • Bostadsrätt

Gaveltrea med dubbla uteplatser i familjevänliga Björkhaga!

Gaveltrea med dubbla uteplatser i stabil förening med låga avgifter!

Välkomna till vackra och omtyckta Björkhaga! Här hittar vi en trevlig bostadsrättslägenhet om 83,5 kvm på markplan och plats för hela familjen. Rymlig hall med anslutning till köket. Rymligt kök med gott om utrymme för matlagning. Från köket tar vi oss vidare in mot den separata tvättstugan som nyligen renoverats med nya ytskikt. Stort vardagsrum med direkt anslutning till bostadens höjdpunkt, den självklara uteplatsen i soligt västerläge! Uteplatsen fint inramad av tujor. Här leker både barnen och husdjuren skyddat i denna härliga oas!
Två sovrum varav den ena utrustad med förvaring. Mervärden som både badrum och separat wc. klädkammare invändigt samt ett förråd i anslutning till entrén.

Perfekt boende för er som inte vill ta er an det stora "villaansvaret" men ändå avnjuta alla dess fördelar och bekvämligheter!

Som boende i trivsamma Björkhaga har ni nära till Karlslundsskogen med vackra naturområden och belysta motionsspår. Området ger familjen hög boendekvalitet, vilket gör att det är lätt att trivas! Inom gångavstånd finner ni härliga strövområden och motionsspår längst med Svartån och Karlslunds herrgård. Haga Centrum erbjuder närservice med bland annat mataffärer, bibliotek, apotek, badhus, vårdcentral med mera. Via bilfri promenadväg tar ni er till skola (F-3) och förskola! Ytterligare flera skolor och förskolor finns inom cykelavstånd.

På Sigillgatan 173 bor ni i en solid och stabil förening, ekonomin är god och tomterna är friköpta.
Välkomnande förening med många gemensamhetsutrymmen. Föreningsgård med festlokal, gym, solarium, bastu, och grovtvättstuga. Bokas och lånas av föreningens medlemmar.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna