Björkhaga, Örebro

Stämpelgatan 7B

Såld
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Bostadsrätt

4:a på generösa 98 kvm med dubbla balkonger, belägen i barnvänligt område!

Modernt renoverad 4:a med dubbla utemiljöer, luftiga bostadsytor och ljust genomgångsläge. Här finns både separat tvättstuga, gästtoalett och badrum!

Om ni drömmer om en bostad där ni inte behöver göra något annat än att trivas kan det här vara helt rätt ställe för er. På Stämpelgatan 7B hittar vi denna lägenhet med genomgående smakfulla materialval i lugna familjevänliga Björkhaga. Den generösa storleken på lägenheten ger gott om plats åt varje familjemedlems intressen. Perfekt boende för er som ställer höga krav på ett trivsamt område såväl som standard på bostaden.

Ni välkomnas till en modernt renoverad 4:a om 98kvm med dubbla balkonger, luftiga bostadsytor och ljust genomgångsläge. Här utgör kök och vardagsrum bostadens centrum, den rymliga känslan i gemensamhetytorna förlängs av närheten till de båda balkonger. Trivsam utsikt från balkongen över de lugna fridfulla parkområdet. I bostaden finns dessutom ett smakfullt kök med tillhörande tvättstuga, bekvämligheter som både helkaklat badrum och gästtoalett i klassiska färger. Dessutom gott om förvaring i klädkammare och separata förråd. Finns väldigt lite att önska i denna trivsamma bostad!

Stabil och solid förening. Här finns även grönskande innegårdar med tillhörande lekparker. Föreningen har tillgång till kvartersgården som erbjuder gemensamhetslokal, bastu och solarium.

Som boende i trivsamma Björkhaga har ni nära till Karlslundsskogen med vackra naturområden och belysta motionsspår. Närservice finner ni i Haga Centrum med mataffärer, bibliotek, apotek, badhus, vårdcentral med mera.

Via bilfri promenadväg tar ni er till skola (F-3) och förskola! Ytterligare flera skolor och förskolor finns inom cykelavstånd.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren vid intresse!

Mer om mäklarna