Bettorp, Örebro

Kornellvägen 12

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus tvåa med stor uteplats i två väderstreck!

Stilren, ljus och öppen lägenhet om 64 kvadratmeter i trygga och snabbväxande Bettorp.

Vill du bo i en ljus tvåa med en stor uteplats som har Södra Bettorps kanske bästa läge? Då har du hittat din nästa lägenhet! Här får du en ny och modern tvårummare med hög standard, öppen planlösning, stora fönster och en uteplats på hela 25 kvm där du njuter av solen från tidig eftermiddag till sen kväll.

När du kliver in genom dörren slås du av den smarta planlösningen. Du ser in i alla rummen med badrum till vänster, sovrummet rakt fram och det öppna köket tillsammans med vardagsrummet till höger.
Om vi börjar i just köket. Hemmets hjärta är modernt och går i vitt och rostfritt. Generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter med djupa lådor i underskåpen, bänkskivor i svart granit och vitvaror från Bosch.

Köket går sömlöst över till det rymliga vardagsrummet tack vare den öppna planlösningen. Genom de stora fönstren med djupa fönsterbrädor i vit sten strömmar ljuset in. Här finns gott om plats för dina middagsgäster och en stor soffa för sköna kvällar framför tv:n.

Tar du ett steg ut från vardagsrummet så når du den stora uteplatsen i hörnläge som vetter ut mot den lugna och lummiga innergården. Här njuter du av sol från tidig eftermiddag och resten av kvällen, perfekt för sommarens alla grillkvällar. Med generös plats för såväl soffgrupp, pallkragar för odling, grill och matgrupp så är det lätt att glömma bort att det faktiskt är en lägenhet som uteplatsen tillhör.

Från Kornellvägen tar du dig in till stan på en kvart med cykel eller så tar du bussen från hållplatsen som ligger 20 meter från entrén. Tankar och servar bilen gör du ett stenkast från parkeringen, som förresten ingår i lägenheten. Veckohandlingen fixar du på Ica Maxi eller Hemköp som du når med bil på under tio minuter och konditionen bättrar du på i Lillåspåret som ligger en kvarts promenad bort. Dessutom finns både förskola, seniorboende och en kiosk alldeles i närheten.

Vi ses på visningen!

Mer om mäklarna