Bettorp, Örebro

Kornellvägen 12

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Hörntrea i Bettorp!

Upptäck harmonin i denna underbara 3:a med hörnläge som bjuder in till ljus och trivsel. Med stora fönsterpartier får du en generös dos naturligt ljus som skapar en inbjudande atmosfär i hela bostaden.

Ta en paus och njut av din morgonkaffe på den inglasade balkongen med en fantastisk utsikt över omgivningarna. Här har du det perfekta utrymmet för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj.

Badrummet är både modernt och fräscht, utrustat med en praktisk tvättavdelning. De två rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och återhämtning. Dessutom finns ett praktiskt förråd invändigt, perfekt för att hålla ordning på ditt bohag.

En extra bekvämlighet är den garanterade parkeringsplatsen som ingår i avgiften. Aldrig mer behöver du oroa dig för parkeringsplatser ? här är din plats alltid säkrad.

Omgivningen kring bostaden erbjuder trevliga motionsslingor som Lillåspåret i naturreservatet Kränglan, den nyöppnade restaurangen HAO i Padelhallen "Casa de Padel" och Crossfitsmedjan. Det här är ett drömhem för småbarnsföräldrar som inom 1 km radie har beläget både förskolan Regnbågen och Lillån Södra Skolan från årskurs 1-6. På Kornellvägen bor du på ett trevligt avstånd från city med busshållplatsen som granne och naturen utanför dörren.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna