Bettorp, ÖREBRO

Markörvägen 18

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till markörvägen 18!

Välkomna upp till denna ljusa 3:a högst upp i huset med ett härligt hörnläge!

Högst upp i huset ligger en välplanerad trivsam 3:a som med sitt ljusinsläpp, stora balkong med förmiddagssol, goda skick och höga läge gör detta till ett hem att bara flytta rakt in i!

Bostaden har centralt placerade gemensamhetsytor där kök, matplats och vardagsrum sammanflätas med stor balkong! En bostad som låter gemensamhetsytorna inbjuda till samvaro samtidigt som sovrummen istället ligger avskilt placerade. Förutom det välplanerade ytorna finns även praktiska lösningar med högstandard, vad sägs om ett välutrustat kök med hel kyl och frys, inbyggd micro, diskmaskin och induktionshäll eller ett helkaklat badrum med utrustat med golvvärme , tvättmaskin och tumlare.

För den som gillar friluftsliv finns närhet till motionsspår och naturreservat! Det ny etablerade delarna av Bettorp ligger dessutom med perfekt pendlingsavstånd till övriga centralorter tack vare sin snabba anslutning till såväl motorvägen som till riksvägen. Till Örebro city tar man sig smidigt via cykel, bil eller buss!

En bostad värd att se på plats.

Varmt välkommen på visning!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna