Almby, Örebro

Erik Rosenbergs väg 20

Såld
  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till Erik Rosenbergs väg 20!

Varmt välkomna till en charmig bostad om 106 kvm och 4 rok en trappa upp i populära brf rosenberget.

Lägenheten erbjuder er ett fint kök med alla bekvämligheter, ett stort vardagsrum med burspråk, tre ordentliga sovrum, en solfylld balkong, ett badrum och en gäst-wc. Ett perfekt boende för den lilla familjen eller den som bara gillar att ha lite extra svängrum.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en mysig och insynsskyddad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för er som boende. Här kan ni njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

Föreningen BRF Rosenberget är välskött och har en härlig gemenskap. Här finns flera lekparker varav en alldeles intill bostaden. Där finns bl.a. rutchkanor, gungor, klätterställningar, sandlådor samt fast utegrill och träbord för gemenskap. Vidare får ni tillgång till en gemensam odlingsyta och föreningen tänker långsiktigt då man har investerat i laddstolpar för elbilar.

Här bor ni i ett av Almbys bästa lägen med Almby skola, Örebro universitet, mataffär och Oset inom gångavstånd. En kortare tur med cykel tar er bekvämt in till stadskärnan och allt vad Örebro har att erbjuda.

För mer info kontakta Gorm Nordvall - 070-732 00 94.

Mer om mäklarna