Adolfsberg, Örebro

Ånstalundsvägen 34

Såld
  • 5 rum
  • 128 kvm
  • Bostadsrätt

Efterlängtad möjlighet i omtyckta ånstabacken!

Dessa pittoreska sluttningsradhus har en utformning och exteriör som för tankarna till den brittiska stilens charm och elegans! Den unika prägeln och det trivsamma läget håller händer i en attraktiv symbios som tilltalar de flesta. Detta är ett hem att längta efter och nu närmar sig äntligen en öppning för nya ägare att påbörja sitt nästa kapitel, i ett av områdets mest eftertraktade boenden.

Entrén är full av intryck när man välkomnas av den förtjusande uteplatsen, med plats för rofylld samvaro i sällskap av trädgårdens levande omgivning. Här känns den tilltalande kontrasten fulländad, med karaktäristisk tegelfasad och lummig grönska i trivsamt umgänge.
Bostaden är fördelad i två plan och entrévåningen inrymmer ett vardagsrum i anslutning till uteplatsen, ett rymligt kök med matplats, sovrum med garderober, tvättstuga och ett generöst förråd.
En trappa upp når vi en erbjuds ytterligare en dimension, med det höga lägets fina attribut och en tilltalande utsikt. Detta våningsplan har ett luftigt allrum med utgång mot balkong i västerläge, två bra sovrum och ett badrum med badkar.

En populär förmån är att det till varje bostad ingår en garageplats med elbilsladdare och en parkeringsplats. I direkt anslutning till bostaden finns ett separat lägenhetsförråd. Här bor man i en mycket välskött förening, där god gemenskap och stabil ekonomi stämplar beskrivningen. Uppskattade gemensamhetsutrymmen med bland annat föreningslokalen, med övernattningsmöjligheter och bastu som medlemmarna kan nyttja. I anslutning till lokalen finns även en mysig grillplats.

Bekvämt cykel- och promenadavstånd till allt man behöver, med välsorterade ICA Supermarket Parken, butiker, restauranger, gym och skolomsorg. Alldeles nedanför bostadsområden går bra busskommunikationer mot city,

Missa inte chansen! Kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna