Adolfsberg ( Solfjädern), Örebro

Mosåsvägen 80

REDO™
  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 795 000 kr
Månadsavgift: 4 043 kr/mån

Välplanerad trea med inglasad uteplats i stabil förening!

Äntligen erbjuds denna välkomnande och omsorgsfullt planerade trea på 78,5 kvm belägen på markplan.

Du välkomnas in i den rymliga hallen med gott om plats för avhängning av ytterkläder i form av inbyggd garderob. Härifrån når du bekvämt badrummet, toaletten och det första sovrummet. Vidare in i bostaden finner du det mysiga vardagsrummet, det rymliga sovrummet samt det fullt utrustade köket som renoverades 2022. Härifrån leder en dörr ut till den inglasade uteplatsen som vetter in mot den välskötta innergården. Här är naturens skönhet och lugn en del av vardagen, idealisk plats för avkoppling, lek och umgänge med nära och kära.

Bostaden har dessutom generösa förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober, en klädkammare samt ett förråd som nås både via trapphuset och balkongen/uteplatsen.

Njut av att bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till vacker natur, motionsspår, utmärkt närservice och goda kommunikationer. Cykelavstånd till både universitet och city, samt en kort bilfärd till Mariebergs köpcentrum. Brf Solfjädern är en välskött och populär förening med god ekonomi. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen som gemensamhetslokal, tvättstuga, hobbyrum m.m.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Adolfsberg ( Solfjädern), Örebro

Mosåsvägen 80

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.