Örebro

Studievägen 9

Såld
  • 4 rum
  • 112 kvm
  • Bostadsrätt

Fyrarummare med inglasad balkong i attraktiva Sörbyängen

Varmt välkomna till Studievägen 9!
Här bor hela familjen på hela 112 kvm med en garanterad parkering och möjlighet till plats med elbilsladdare.

Genom hallen leds vi in i bostadens härliga atmosfär med stora garderober iklädda smakfulla spegelskjutdörrar. Här finner vi både gott om förvaringsmöjligheter samt gästtoalett. Rumsfördelningen bjuder på en härlig atmosfär med genomgång runt hela bostaden samtidigt som hela familjen får sin privata svär. Master bedroom med separat lyxig walkincloset. Ett nyrenoverat och rymligt badrum med dimbara spotlights, wc, dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Det njutbara vardagsrummet bjuder in till sällskap där den öppna planlösningen inte sätter några gränser. Fönsterna i hela tre väderstreck gör att rummet fullkomligt badar i ljusinsläpp. Här kan du som boende göra valet att avnjuta kvällens middag ute på den inglasade balkongen medan dagen sakta avrundas i takt med skymningen. Ett smakfullt, stilrent och välutrustat kök från Ballingslöv med fullstor kyl och frys med integrerad ismaskin, diskmaskin, induktionshäll och en vacker vinkyl. Här blir matlagningen en ren fröjd. Middagsgästerna och kocken kan enkelt trivas tillsammans samtidigt som tapas och dryck avnjuts vid köksön för idealisk barkänsla. Bostaden har ytterligare två sovrum som även kan användas som gästrum, hemmakontor eller träningsrum. Möjlighet till flexibelt tillträde finns!

Brf Gurkörten 1 är en stabil och solid förening som erbjuder sina medlemmar trygghet. Utöver detta finns praktiska cykelrum och förråd i gårdshuset.

I Sörbyängen bor du i lugna och lummiga kvarter och endast en kort cykeltur eller promenad når vi Örebro centrum med dess stora utbud av restauranger, shopping och kultur. Flera matbutiker finns i området, golfbana och skidspår på vintern. Här är blandningen mellan närhet till både citypuls och lugna strövområden otvivelaktig.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan.
Tel: 0766771862 alt. mail: lucia.torreswanberg@skandiamaklarna.se

Välkommen hem.

Mer om mäklarna