Väster, Nyköping

Rosenbloms väg 89

Såld
  • 1 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Letar du efter det perfekta boendet som kombinerar komfort, charm och låga boendekostnader?

Letar du efter det perfekta boendet som kombinerar komfort, charm och låga boendekostnader? Då har du kommit rätt! Upptäck denna underbara etta på Rosenbloms väg som erbjuder enkelhet och trivsel i en härlig miljö.

Letar du efter det perfekta boendet som kombinerar komfort, charm och låga boendekostnader? Då har du kommit rätt! Upptäck denna renoverade etta på Rosenbloms väg som erbjuder enkelhet och trivsel i en härlig miljö.

Belägen ovanför Lasarettsområdet erbjuder denna mysiga lägenhet på andra våningen med hiss allt du behöver på sina 45 kvadratmeter. Stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över den grönskande innergården. Här finns gott om plats för att inreda med säng, soffa och matbord, och köket och badrummet är både stilrent och funktionellt.

Med en klädkammare och separat förråd finns det gott om utrymme för förvaring. Njut av soliga dagar på din privata balkong med söderläge eller sätt dig framför huset och ta emot morgonsolen medan du avnjuter din morgonkaffe.

Denna välkomnande förening erbjuder en bekväm boendesituation med en månadsavgift på endast 3 269:-, vilket inkluderar värme, vatten, TV och lägenhetsförråd. Dessutom har grannföreningen faciliteter som bl.a bastu med dusch, samlingslokal med kök och övernattningsrum, vilket ger extra komfort och bekvämlighet. Tvättstuga ligger på bekvämt avstånd på samma våningsplan.

Beläget i ett avskilt men ändå centralt område har du närhet till allt du behöver, inklusive centrum, mataffär, skola och förskola. Dessutom ligger det vackra naturreservatet "Hållet-Marieberg-Stenbro" bara en kort promenad bort, vilket ger fantastiska möjligheter till avkopplande promenader och natursköna upplevelser.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna