Rosenkälla, Nyköping

Erikslundsvägen 20

Såld
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus, luftig och yteffektiv trea med härlig och vacker utsikt mot takåsarna och fjärden

Ljus, luftig och smart planerad lägenhet om 77 kvadratmeter med härlig och vacker utsikt mot takåsarna och fjärden.

Här erbjuds en luftig och välplanerad lägenhet med härligt ljusinsläpp. Njut av solig balkong med fantastisk utsikt över takåsar. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt.

Det första man möts av i denna bostad är en välplanerad och funktionell hall. Det ljusa och stilrena köket bjuder på generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster och generösa sällskapsytor. Bo med två rymliga sovrum där båda rymmer plats för dubbelsäng.
Duschrum med plats för tvättmaskin samt separat wc.

Rbf Nyköpingshus 14 är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften ingår vatten, värme, internet och tv med stort kanalutbud. Föreningen har även investerat i solceller som installeras 2023/2024. I Rosenkälla bor du i trivsamma kvarter. Fina promenadstråk ligger precis intill och Rosvalla ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även matbutiker, fina grönområden, skolor och busshållplats. Ett bekvämt boende helt enkelt.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna