Oppeby, Nyköping

Sturevägen 34

Såld
  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till populära Oppeby där ni hittar denna välskötta trerummare med balkong

Välkomna till Sturevägen 34! Här hittar ni en välskött trerummare i populära Oppeby. Här möts ni av en ljus välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter.
Vidare är både kök och sovrum placerat med ett fritt och ostört läge som ger både utsikt och insynsskydd. Köket är rymligt och funktionellt och har även plats för en matgrupp. Från köket når ni enkelt det mindre av de två sovrummen. Här ryms både säng och skrivbord samt garderob. I anslutning till sovrummet finns även det större sovrummet med fint ljusinsläpp och stora förvaringsmöjligheter. Utöver detta erbjuder lägenheten ett stort och ljust vardagsrum varifrån ni även når balkongen som är placerad mot den lugna innergården. Fräscht badrum med kaklade väggar och tvättmaskin.
Här bor ni med närhet till bussförbindelser, affär, pizzeria, konditori samt Skavsta flygplats. Cykel- och gångavstånd till sjukhus, vårdcentral samt centrum. Välskött och stabil förening där mycket underhåll är utfört, gott om parkeringsmöjligheter i området. Till lägenheten hör två stycken förråd varav ett stort vindsförråd.

Välkomna på visning!

Mer om mäklarna