Oppeby, Nyköping

Regeringsvägen 3

Såld
  • 3 rum
  • 66,5 kvm
  • Bostadsrätt

3:a i Oppeby!

Varmt välkommen till regeringsvägen 3! På tredje våningen finner du denna välplanerade trea om 66,5 kvm. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum i ljusa färger och fiskbensparkett. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp med fönster och balkong i söder mot föreningens innergård. Det finns två sovrum, det mindre har platsbyggda garderober och det stora sovrummet har fristående garderober som ingår i köpet. I Hallen finns en stor garderob med skjutdörrar i glas, perfekt för förvaring av ytterkläder. Köket har gott om förvaring och det finns plats för ett köksbord. Badrummet har kaklade väggar, duschväggar i glas och är utrustad med tvättmaskin.

Föreningen har en god ekonomi med en låg belåningsgrad och de har nyligen installerat solceller på taket vilket bidrar till en låg elkostnad. Både fasad och fönster är renoverade och stammarna är bytta. Lägenheten har ett stort vindsförråd bara en trappa upp från lägenheten, vilket gör förrådet lättåtkomligt. Det finns planer i föreningen att installera laddare till elbil under 2023. I dagsläget finns det möjlighet att hyra vanlig parkeringsplats eller garage, båda med separat kö.

Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd till ICA knuten, pizzeria Opera, Puttes, konditori och Skola för låg och mellanstadiet. Från Oppeby tar du dig bekvämt ut på motorvägen och har ca 1 timme till Stockholm och har 10 minuter till Skavsta flygplats där du kan flyga med Norwegian till många destinationer.

Vill du bo i ett lugnt område utanför stan med många bekvämligheter? Då är detta bostaden för dig!

Mer om mäklarna