Oppeby, Nyköping

Sturevägen 15

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig trea med hiss och inglasad balkong

Varmt välkomna till Sturevägen 15 och den här rymliga trerumslägenheten. Genomtänkt planlösning, inglasad balkong med bra solläge och hiss i huset lämnar inget att önska!

Välkommen in i denna ljusa hörnlägenhet!
I den funktionella och välplanerade hallen i denna lägenhet finns gott om avhängningsmöjligheter och anslutning till två klädkammare. Vidare har vi ett rymligt och trevligt vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp genom fönster åt två håll. Köket är i äldre stil med gott om förvaringsutrymme och trevlig matplats vid fönstret. Utöver det finns två ljusa och stora sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Badrummet är fräscht och stambytt med helkaklade väggar och klinkergolv.

I den här trean finns en inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga eftermiddagar och kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och fin utsikt över takåsarna.
I föreningen finns det parkeringsplatser och garage att hyra, till bostaden hör även förråd och matkällarförråd.
Bo i trevligt område med bra bussförbindelser samt gång- och cykelavstånd till centrum och tågstation. Gångavstånd till bra matbutik, café, skola och förskola.

Mer om mäklarna