Hamnen, Nyköping

Tullkammargränd 7

Såld
  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Bostadsrätt

Representativ 5:a med bästa läge

Välkomna till Tullkammargränd 7 och denna representativa lägenhet med toppenläge invid kajen på västra Skeppsbron. Två stora balkonger, hiss i huset, goda parkeringsmöjligheter och en optimal planlösning - ja här har man allt man behöver!

Välkommen till Tullkammargränd 7 - Med ett fantastiskt läge vid kajen på västra Skeppsbron finns denna tilltalande lägenhet! Härlig utsikt över hamnen med dess båtliv och folkvimmel sommartid, tillika det lugn som infinner sig vintertid. Denna bostad är i väldigt fint skick med bästa läge, här bor ni rymligt i 5 rum och kök fördelade över 117kvm. Bostaden har två inglasade balkonger om 11 respektive 10kvm, med gott om utrymme för såväl middagsbjudningen som för hemma-odling. Båda erbjuder även stans kanske bästa utsikt över Stadsfjärden. Kök och vardagsrum har öppen planlösning med maskinpark från Siemens och oslagbara siktlinjer ut över vattnet. Bostaden har fyra bra sovrum samt två rejäla badrum, båda med dusch.
Ett riktigt unikt boende direkt på kajen med centralt läge i attraktivt och fint område. Här finns vackra promenadstråk längs såväl Stadsfjärden och Nyköpings hamninlopp men också en historisk tur längs Nyköpingsån förbi Nyköpingshus som är en vacker promenad upp mot Nyköpings stadskärna och Stora Torget. Under sommaren öppnar hamnen upp med ett stort utbud av trevliga och mysiga restauranger, caféer och sommarbutiker. Längs kajen är det endast ett par minuters promenad till områdets marina för att enkelt ta sig ut med båt över Stadsfjärden till vår vackra skärgård.
Brf Skeppsbron 2 är både välskött och välrenommerad!
Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Mer om mäklarna