Centralt, Nyköping

Slottsgatan 3

Såld
  • 4 rum
  • 142 kvm
  • Bostadsrätt

Unik vindslägenhet vid Nyköpingsån

Välkommen till denna unika vindslägenhet med utsikt över Nyköpingsån och Nyköping Hus. Välskött förening med gemensam trädgård. Centralt läge.

Välkommen till denna unika vindslägenhet i en av Nyköpings vackraste fastigheter belägen intill Nyköpingsån och Nyköping Hus. Här erbjuds en välskött bostadsrätt i en förening med mycket god ekonomi. Med sin centralt belägna adress på Slottsgatan 3 har du allt inom bekvämt räckhåll.

Det ljusa och pampiga trapphuset leder dig upp till denna lägenhet, som sträcker sig över 142 kvadratmeter och erbjuder generösa och ljusa rum för en trivsam boendemiljö. Lägenheten är i genomgående mycket bra skick med ljusa parkettgolv och neutrala ytskikt. Lägenheten har dessutom nya exklusiva vitvaror från 2023. Här bor du med fantastisk utsikt över Nyköpingsån från den gemensamma trädgården, som är perfekt för avkoppling och sociala aktiviteter.

Ta tillfället i akt att bo i en mycket stabil förening med en avgift på 4 733:- där värme, vatten el och egen p-plats ingår.

Sammanfattningsvis erbjuder denna vindslägenhet en unik möjlighet att bo centralt i Nyköping, intill vackra Nyköpingsån och historiska Nyköping Hus. En välkomnande och välskött bostadsrätt som ger dig både komfort och närhet till allt du behöver.

Välkommen till Slottsgatan 3!

Mer om mäklarna