Centralt Väster, Nyköping

Fruängsgatan 3A

Såld
  • 2 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull sekelskifteslägenhet vid attraktiv adress

Sekelskifteslägenhet med hög standard på eftertraktad adress. Väl tilltagen takhöjd, kakelugn, helkaklat badrum samt nyrenoverat kök.

Välkomna till Fruängsgatan 3A! På en av Nyköpings mest eftertraktade adresser återfinnes denna charmiga sekelskifteslägenhet. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder hög standard, fantastisk karaktär samt flertalet tidstypiska detaljer.
Högst upp i huset, på eget våningsplan möts ni av en synnerligen väl tilltagen entréhall med fantastisk takhöjd och rymd. Vidare finner ni ett smakfullt och nyrenoverat kvalitetskök från Ballingslöv samt ett rofyllt sovrum placerat mot innergården. I vardagsrummet har de tidstypiska trägolven bevarats tillsammans med fina detaljer så som djupa fönsternischer och fungerande kakelugn. Badrummet har en central placering i bostaden med kakel och klinker i hela utrymmet samt plats för tvättmaskin. Lägenheten erbjuder en fantastisk balans mellan modern, hög standard samt härlig charm och karaktär sedan byggåret 1909. Här bor ni på en central och attraktiv adress med allt Nyköping har att erbjuda inom kort promenadavstånd, goda möjligheter för pendling med Nyköpings centralstation rakt upp för gatan.

Ta tillfället i akt och boka er plats för visning till denna sekelskiftesdröm, Varmt välkomna!

Mer om mäklarna