Centralt Väster, Nyköping

Teatergatan 2C

Såld
  • 5 rum
  • 196 kvm
  • Bostadsrätt

Unik och representativ bostad på central adress.

En unik bostad med centralt läge på Väster! Representativ med stora sällskapsytor men även en övervåning för det privata.

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket unik och välbevarad sekelskiftesvåning i två plan om 5 rok på196 kvm i en välskött och representativ fastighet anno 1888 på Teatergatan.

Här finns tidstypiska detaljer som t.ex fungerande vackra kakelugnar, djupa fönsternischer, gammeldags dörrar, parkett, plankgolv och fina golvlister. Generös takhöjd ger en fantastisk atmosfär och karaktär och en tilltalande planlösning med ett generöst sällskapsrum med den ståtliga kakelugnen i centrum. Kök med rymlig matplats, sovrum/kontor och utsikt över den mysiga trädgården. Övervåningen är rymlig och har gott om förvaring samt tre stora sovrum, tvättstuga samt WC/dusch/bastu.

Garage/p-pats och förråd finns till samtliga lägenheter.
Detta är en av tre lägenheter i föreningen.

I månadsavgiften ingår allt utom hushållsel.

Som boende på adressen bor du i en trivsam förening med god ekonomi, där du sommartid kan utnyttja den gemensamma trädgården med egen uteplats och grillmöjligheter. Här bor du mycket centralt och nära stadspulsen, på endast ett par minuter finner du ett brett utbud av bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. Du bor även på bekvämt avstånd till Nyköpings Centralstation och hamnen med härliga promenadstråk, caféer, utegym och restauranger. Allt detta inom gångavstånd.

Måste ses!
Välkommen att boka in er på visning!

Mer om mäklarna