Centralt Öster, Nyköping

Ringvägen 18

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Unik vindsvåning på trevliga Ringvägen!

Varmt välkomna till denna unika vindsvåning på Ringvägen 18! Två sovrum och öppna ytor som bjuder in till sociala tillställningar och umgänge. Bo centralt med egen carport!

Unik möjlighet att förvärva denna fantastiska vindsvåning med egen carport på gården. Bostaden är belägen på öster med närhet till både hamnen, stadens centralaste delar och Rosvalla sportarena, omgiven av vacker natur och villor ett stenkast från Coop närlivs. Bostaden karaktäriseras av ljusa och fräscha ytskikt, kombinerat med ett vardagsrum som ger utrymme för både matplats och soffgrupp. Höjdpunkten med detta fantastiska boendet är att ni bor ensamma på våningen kombinerat med den stora tomten som omgärdar bostaden där det ges optimala förutsättningar för lek och umgänge. Ni välkomnas upp till det egna våningsplanet där ni kan använda trappavsatsen som yttre hall, väl inne i lägenheten möts ni av en öppen planlösning med vardagsrum och matplats direkt till vänster och en inre hall mot de två sovrummen och badrummet till höger. Centralt i hemmet ligger köket. Lägenheten har genomgående trägolv och ljust målade väggar vilket ger ett enhetligt och fräscht intryck. Badrummet är kaklat och klinkrat och är utrustat med såväl badkar samt tvättmaskin. Här finns även ett trevligt takfönster!

Här bor du naturnära med närhet till bland annat lekplatser, hamnen och fina grönområden. Det centrala läget gör att man har nära till shopping, restauranger, mataffärer samt fina promenadstråk. Ekensbergs motionsspår ligger knappt en kilometer bort. Nyköpings vackra skärgård med allmänna badplatser når du på ca: 10 min. Detta är en unik bostad med ett perfekt läge på Öster.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna