Centralt Öster, Nyköping

Stockholmsvägen 9

Såld
  • 2 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Sekelskiftestvåa på 83 kvm med hiss och balkong

Sekelskifteslägenhet om 2 rok på hela 83 kvm i attraktivt kvarter. Lägenheten är synnerligen bra planerad med stora väldisponerade rum samt i trivsamt hörnläge. Här finner du ett rymligt vardagsrum, rymligt kök med angränsande matplats för stort sällskap, ett rogivande sovrum med gott om förvaring samt en stor välkomnande hall som ger plats för en kontorshörna. Bostaden bjuder på generös takhöjd, spegeldörrar samt stora spröjsade fönster med djupa nischer som skapar ett härligt ljusflöde i lägenheten. Vacker fastighet med stabil förening och solid ekonomi/välskött fastighet.

Dessa 83 kvadratmeter har fördelats med eftertanke och spännande siktlinjer genom bostaden vilket ger en väldigt fin känsla av ljus, rymd och funktionalitet. Det här är ett boende med otrolig potential och måste verkligen upplevas på plats.

Här bor du på en eftertraktad adress endast några minuters promenad från centrum. I kvarteret finns även flera välsorterade mataffärer och all tänkbar service. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa staden erbjuder. Närheten till grönska, natur och fritidsaktiviteter med en kort promenad som tar dig till grönområden så som Ekensberg elljusspår, Hållets fina promedstråk längs Nyköpingsån eller Gripsholmsparken. Här bor du med gångavstånd till Centralstation.

Varmt välkommen på en privat visning!

Mer om mäklarna