Brandholmen, Nyköping

Riggargatan 2F

  • 4 rum
  • 88,2 kvm
  • Bostadsrätt
/ utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift: 9 889 kr/mån

Ljus och öppen fyrarummare med attraktivt och havsnära läge

Här möts du av en ljus och fräsch fyra på Riggargatan. Välkommen hem!

Här välkomnas du till en ljus och öppen gavellägenhet som är i riktigt bra skick. En fräsch fyra med fräscha ytskikt, sociala ytor, stora fönster och fint ljusinsläpp. Här saknar du inget! 
Här bo du bekvämt med hiss i huset och förråd på samma våningsplan.

Lägenheten har ett socialt, ljust och fräscht kök med gråmelarad tapet och parkettgolv. Här finns tre sovrum samt ett öppet och ljust vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Vidare finner du här ett fräscht, rymligt och praktiskt badrum med toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, handfat och golvvärme samt en fräsch gästtoalett. Till höjdpunkterna hör balkongen med kvällssol, eftermiddagssol och plats för möblemang.

Lägenheten har ett attraktivt läge nära det bästa Nyköping har att erbjuda och är perfekt för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö!

Här bor du bara ett stenkast från Rosvalla- sport- och eventcenter samt 24/7-matbutik som är öppet 24h om dygnet. Med en kort promenad når du båtbryggor och inom några minuter är du vid centrum, mataffär, hamnen och fina strandpromenaden. Här finns också ett nytt promenadstråk i närområdet Strandparkspromenaden upp till Marina som fortsätter sen i naturen till Labro ängar där det finns fina rastplatser för att njuta av en picknik korg och fortsätta till Malmbryggshage. Sträckan kan du även cykla. Ett av Nyköpings mest populära områden.

Varmt välkommen!!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Brandholmen, Nyköping

Riggargatan 2F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.