Arnö, NYKÖPING

Skördevägen 25A

Såld
  • 4 rum
  • 73,9 kvm
  • Bostadsrätt

Nära havet - Naturnära - Barnvänligt läge

Naturnära bostadsrätt med 4 rum på Skördevägen 25A. Barnvänligt läge nära havet på Arnö i Nyköping. Perfekt för den naturälskande familjen.

Välkommen till denna naturnära och barnvänliga bostadsrätt i markplan belägen på Skördevägen 25A i Arnö, Nyköping. Med närheten till havet får du möjligheten att njuta av frisk luft och vacker natur. Denna lägenhet erbjuder en yta på 73.9 kvadratmeter, fördelat på 4 rum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen att trivas.

Bostaden är fördelad på ett plan, vilket ger en bra planlösning och en känsla av rymd. Här finns utrymme för både privatliv och gemenskap. Den ljusa och öppna interiören ger en behaglig atmosfär och skapar en inbjudande känsla.
Njut av både egen altan samt mysig innergård med gemensam grillplats.
Bilen parkear du smidigt på den p-plats som ingår i avgiften.

Med sitt läge på Arnö har du nära till allt du behöver. Skolor, förskolor och affärer finns inom bekvämt avstånd. Detta gör området populärt bland barnfamiljer. Här får du en trygg och trivsam miljö för barnen att växa upp i.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en naturnära och barnvänlig tillvaro med närhet till havet. Med sina 4 rum, generösa ytor och välplanerade planlösning är detta ett perfekt hem för den som söker en bekväm och trivsam vardag. Välkommen till Skördevägen 25A!

Mer om mäklarna