Nyköping

Regeringsvägen 10C

Såld
  • 4 rum
  • 98,3 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus fyra på andra våningen

Välkommen till denna lägenhet där det finns gott om plats åt familj och vänner! Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt.

Här erbjuds en ljus och hemtrevlig lägenhet där det, tack vare de stora ytorna, är lätt att möblera precis som ni vill. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt.

Lägenheten består av en stor och inbjudande hall, tre sovrum, ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum samt ett kök. I hallen hittar vi bra förvaring och vardagsrummet bjuder bland annat på mycket dagsljus och generösa sällskapsytor, från vardagsrummet kommer ni ut till balkongen som vetter mot sydväst där ni kan njuta av kvällssolen. Det härliga, moderna och stilrena köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Det ena av bostadens två badrum är nyligen renoverat med toalett, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme och det andra är fräscht, nyligen renoverat med helkaklade väggar och klinker golv.
Denna lägenhet har två separata ingångar och har från början bestått av två lägenheter som man har slagit ihop.

Fri parkering för en bil per hushåll finns på gården samt fyra förråd.

Mer om mäklarna