Nyköping

Runebergsgatan 56

  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 125 000 kr
Månadsavgift: 5 508 kr/mån

Rymlig lägenhet med stor inglasad balkong och närhet till naturskön omgivning!

Stor och välplanerad lägenhet med tre rum och två toaletter nära mysiga promenadstråk. Trevlig inglasad balkong i soligt sydläge.

Välkommen till Runebergsgatan 56 - en fantastiskt välplanerad och rymlig lägenhet som erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö.

Med närheten till mysiga promenadstråk och grönområden för olika aktiviteter kan du njuta av frisk luft och vacker omgivningar varje dag.

Denna ljusa och luftiga bostad om hela 81 kvadratmeter kommer att imponera på dig med sin praktiska planlösning. Här finns tre rymliga rum som ger gott om utrymme och den trevliga balkongen i sydligt läge blir en favoritplats för avkoppling och soliga stunder.

Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, skolor, badhus, vårdcentral samt motionsspåren vid ekensberg. Dessutom är detta barnvänliga läge perfekt för familjer som söker en trygg och lugn miljö.

Välkommen till Runebergsgatan 56 - ditt nya hem där trivsel och livskvalitet är i fokus. Kontakta oss idag för mer information och boka in dig till visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Nyköping

Runebergsgatan 56

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.