Nyköping

Hemgårdsvägen 14A

Såld
  • 2 rum
  • 49,3 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad 2:a med balkong i populära Högbrunn

Välkomna till Hemgårdsvägen 14A och denna smakfullt renoverade 2:a med låg avgift om 49 kvadrat i en stabil förening. Här möts ni av en rejäl tvårummare med fullutrustat modernt kök.

Välkomna till Hemgårdsvägen 14A och denna smakfullt renoverade 2:a med låg avgift om 49 kvadrat i en stabil förening. Här möts ni av en rejäl tvårummare med fullutrustat modernt kök. Fräscha ytskikt genomgående i hela lägenheten efter att ha renoverats löpande senaste åren såsom nya parkettgolv som ligger tröskelfritt, målade väggar samt helt nytt kök år 2017. Här finns rymligt vardagsrum med utgång till balkongen som har eftermiddagssol, badrum med dusch och tvättmaskin samt goda förvaringsmöjligheter med rejäl garderob i både entréhallen och i sovrummet, samt två tillhörande förråd. Ett rymligt vindsförråd samt ett matkällarförråd i källaren.

Läget vid Hemgårdsvägen är perfekt för pendling då både tågstationen ligger inom bekvämt promenadavstånd och motorvägen nås smidigt med bil. Lägenheten har även bekvämt avstånd till Citykärnan med dess fulla utbud av butiker, restauranger och nöjesliv. Här ifrån har du även närhet till SF-bio, Sunlight Hotel med gym och badmöjligheter

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna