Solbacka, Norrtälje

Junovägen 10C

Såld
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfullt BRF radhus i ett plan

Smakfullt boende i radhus med bostadsrättsform med låg avgift.
Ljust boende med högt i tak, stora fönster och härlig, stor uteplats i söder och en mindre vid entrén. Förråd och parkering alldeles utanför dörren.
Bekvämare kan det inte bli!

Här finns ett funktionellt och smakfullt boende med trädäckad uteplats i söder om ca 40 kvm och lite gräsytor på fram och baksida.
Ett danskdesignat bostadsrättsradhus i ett plan med trivsamma och ljusa sociala utrymmen, rymligt duschrum med tvättmaskin och torktumlare och två sovrum.
Öppen planlösning med generös takhöjd och modernt inrett med ljusa parkettgolv i ask, målade väggar och ljus köksinredning. Mot uteplatsen är det stora fönster med helglasad altandörr för maximalt ljusinsläpp. Fiber finns indraget.
Du får parkera din bil utanför ytterdörren, nära och bra! På framsidan finns två gräsytor att använda för eget bruk, du kan tex plantera blommor eller odla lite, även ett kallförråd samt ett mindre trädäck.
På baksidan har du din lilla oas i söderläge som du kan utveckla vidare. Det finns en gräsplätt för perfekt läge att odla! Eller vill du göra ett uterum? Eller större trädäck? Ja här har du många möjligheter.

Nya Solbacka är ett familjärt område nära natur, motion och havet.
I närområdet finns busshållplats och förskolor ca 400 m till dem, även grundskola kan nås utan att behöva gå över en större väg, Grindskolan ca 800 m dit.
Till Norrtälje centrum och pendlarbussar till Stockholm, Uppsala mm är det ca 2.5 km.

Du kan enkelt ta dig till Norrtäljes stadskärna till fots på ca 20 minuter, en del av promenaden kan gås efter vattnet, eller med cykel på ca 10 minuter. Till Stockholm ca 7 mil.

Mer om mäklarna