Norrtälje Hamn, Norrtälje

Sjöfartsgatan 1

  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 5 350 000 kr
Månadsavgift: 5 824 kr/mån

Rymlig och välplanerad 4:a i Norrtälje hamn med utsikt mot Norrtäljeviken.

Välkommen till Sjöfartsgatan 1 och denna välplanerade fyrarummare på våning fyra av 22 med vacker sjöutsikt över Norrtäljeviken, hamnen, ån och Societetsparken. Den inglasade balkongen är belägen i väster och erbjuder sol i princip hela dagen från förmiddag till kväll. Här bor ni på en av Norrtäljes bästa adresser med närhet till hela stadens utbud och fina promenadstråk längs Norrtäljeviken och Norrtälje ån.
Denna härliga hörnlägenhet erbjuder ett bekvämt boende med utsikt över staden, vattnet och parken.
Lägenheten har en ljus öppen planlösning som bjuder in till samvaro och fest.
När ni kommer in i lägenheten möts ni av en rymlig hall med platsbyggda garderober och gott om plats för ytterkläder och skor. Till vänster om hallen finns ett stort ljust, helkaklat badrum med klinkers på golvet, utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, duschhörna, handfat och wc. Rakt fram sett från hallen finns ett sovrum (sovrum 1) med plats för både säng, garderober, skrivbord och fåtölj. Vägg i vägg med sovrum 1 finns ytterligare ett sovrum (sovrum 2) med plats för säng, garderob och skrivbord. Till höger sett från hallen fram finns allrummet med det integrerade köket. Detta rum är väldigt ljust med stora fönster i två väderstreck och utsikt mot vattnet, hamnen, societetsparken och Norrtälje ån. I köksdelen finns gott om skåp, bänkytor, induktionsspis, diskmaskin, kyl, frys, inbyggnadsugn och -mikro. Den öppna planlösningen inbjuder till samvaro och ger möjlighet att umgås med gästerna även när ni tillagar maten. Från allrummet har ni utgång till den inglasade balkongen, vilket gör att sommaren förlängs och det känns som våren kommer tidigare. Till höger om allrummet finns ett master bedroom med gott om plats för en king size dubbelsäng och tre garderober. Även från detta rum har ni vacker utsikt mot hamnen, vattnet och societetsparken. Innanför master bedroom:et finns en walk in closet med gott förvaring av kläder och skor. Innanför walk in closet finns en suite, ett välutrustat helkaklat badrum med klinkers, handfat, duschhörna, handdukstork och wc. Master bedroom, walk in closet och en suite skapar ett privat del för bostadsrättens ägare. Det är genomgående hög kvalité på samtliga materialval, exempelvis ekparkett i hela lägenheten.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Havstornet i Norrtälje Hamn ligger i Norrtälje och bostadshuset är ett av Norrtäljes nya landmärken med sina 23 våningar. Huset rymmer 119 lägenheter och 3 lokaler. I nedre plan finns både cykel- och barnvagnsrum.
I månadsavgiften ingår, värme och vatten.

När du är medlem i bostadsrättsföreningen Havstornet i Norrtälje Hamn har du tillgång till Touch by Index Residences breda utbud av tjänster bland annat uthyrning av cykel, båt och bil. Du har dessutom tillgång till gym och work lounge och kan hyra en egen kontorsplats. Detta skapar nya möjligheter till att skapa nya nätverk och kan vara stimulerande när du exempelvis distansarbetar.

Norrtälje
Välkommen till Norrtälje den vackra pärlan i Roslagen som är över 400 år.
Norrtälje är den lilla staden som har en del av den stora stadens utbud med teater, bibliotek, bio, restauranger, systembolag, banker, stort utbud av butiker och flera köpcentrum. Den kommunal servicen är bra med förskolor, grundskolor, gymnasium, vårdcentraler. lasarett, flera apotek och tandläkare.
För den fritidsintresserad finns modernt badhus, idrottsplaner, sportcentrum med isrink både inom- och utomhus, gym på promenadavstånd från bostadsrätten. Det finns även flera gym på ett par hundra meters avstånd från fastigheten. Det finns flera motionsspår på cykelavstånd, exempelvis Fågelsången, Färsna och Campus. I Färsna finns även en 4H-gård. Endast cirka 8 km (cirka 12 min med bil) från Sjöfartsgatan 1 finns Roslagens Golfklubb med en 18- och en 12-hålsbana. Ett padelcenter finns vid Norrtälje porten på cykelavstånd från bostaden. Norrtälje seglarklubb finns inom gångavstånd. I hamnen finns en ny fin lekplats.
Intill fastigheten finns Societetsparken, tennisbana restauranger och hamnen och ytterligare en bit bort Kärleksudden och Borgmästarholmen med fina bad inom gång avstånd. Det populära Lundabadet som har grillplats, kiosk, wc, lekutrustning för barnen och två härliga sandstränder, dit är det cirka 8 km från lägenheten och cirka 12 minuter med bil, Lommarbadet finns på promenadavstånd cirka tre km från bostaden.
Om nu inte allt ovan räcker så är Stockholm på behörigt avstånd, endast en angenäm SL-bussresa på cirka en timma till Östermalm och Tekniska högskolan. På bussen erbjuds WIFI så ni kan arbeta, spela eller surfa under resans gång. Busstationen är ett stenkast från bostaden och bussarna går normalt var femtonde minut stora delar av dygnet. Vill man ta bilen går detta snabbt med motorvägen.

Ta chansen att förvärva denna unika, ljusa bostadsrätt med utsikt mot vattnet, ett av Norrtäljes absolut bästa lägen i en välskött bostadsförening som erbjuder ett nytt livstilkoncept och vacker utsikt över Norrtälje hamn och Societetsparken.

Varmt välkommen på visning för att uppleva denna rymliga lägenhet med fantastiska vyer.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planlösning
    Planlösning

Norrtälje Hamn, Norrtälje

Sjöfartsgatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.