Grossgärdet, Norrtälje

Drottninggatan 3C

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Attraktiv, ljus välplanerad, trerumslägenhet med vacker utsikt mot Mosebacke och centralt läge

Välkommen till denna fräscha, ljusa trerummare med stor inglasad balkong i söder med utsikt mot den lugna innergården och utsikt mot Mosebacke från köket. Här bor ni i centrala Norrtälje med närhet till butiker, apotek, restauranger, gym, två vårdcentraler, sjukhus och pendelbussarna till Stockholm.

Välkommen till Drottninggatan 3C och denna välvårdade, välplanerade trerummare på fjärde våningen av fem med stor inglasad balkong på hela 13 kvm i söder. Från köket och det stora sovrummet har ni utsikt över det idylliska Mosebacke. Lägenheten är genomgående vilket skapar ett fint ljus hela dagen.

Denna bostadsrätt upplevs som helt ny, då den är varsamt använd och alla ytskikt är väldigt fräscha. Centralt i lägenheten finns den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket. som bjuder in till samvaro och fest.
När ni kommer in i lägenheten möts ni av en rymlig hall, en garderob till vänster och till höger finns en klädkammare/förråd på 3 kvm. Rakt fram finns vardagsrummet med utgång till den inglasade balkongen i söder och till höger finns det stora köket med utsikt mot Mosebacke. Köket är rymligt och utrustat med flera köksskåp, bra bänkytor, induktionsspis, diskmaskin, fristående kyl och frys, inbyggnadsugn och mikro. I köket ryms matbord för ett större sällskap. Denna öppna planlösning gör det lätt att umgås med gäster i vardagsrummet när man tillreder måltiden.
Intill vardagsrummet och köket ligger sovrumsavdelningen. Här finns ett stort badrum utrustat med kommod med handfat, spegelskåp med belysning, duschhörna i glas, wc, tvättmaskin, torktumlare, väggskåp och bänk ovanför tvättmaskinen och torktumlaren. På varsin sida av badrummet finns två sovrum. Det stora sovrummet med plats för en dubbelsäng och en stor garderob. Detta sovrum har utsikt mot Mosebacke. Det andra sovrummet har utsikt mot den rofyllda gården.
I månadsavgiften ingår förråd i källaren, värme, kallvatten, grundutbud TV och bostadsrättstillägg.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Fjärilen är en välskött förening. För ytterligare information om föreningen hänvisas till bostadsrättsföreningens årsredovisning, info Brf Fjärilen som finns under dokument och föreningens hemsida BRF Fjärilen | Fjärilen i Norrtälje (bostadsratterna.se ).
På den stora gemensamma innergården finns gräsmatta, buskar och lekplats.
Föreningen disponerar 43 garageplatser i anslutning till fastigheten (separat kö), i dagsläget finns inga laddplatser för elbilar. Hyran för en garageplats är 950 kr/mån. Föreningen har en gemensamhetslokal/gästlägenhet som de boende kan hyra.

Norrtälje
Välkommen till Norrtälje den vackra pärlan i Roslagen. Norrtälje är den lilla staden som har en del av den stora stadens utbud med teater, bibliotek, bio, restauranger, systembolag, banker, stort utbud av butiker och flera köpcentrum. Den kommunal servicen är bra med förskolor, grundskolor, gymnasium, vårdcentraler. lasarett, flera apotek och tandläkare.
För den fritidsintresserad finns modernt badhus, idrottsplaner, sportcentrum med isrink både inom- och utomhus, gym på promenadavstånd från bostadsrätten. Det finns även flera gym på ett par hundra meters avstånd från fastigheten. Det finns flera motionsspår på cykelavstånd, exempelvis Fågelsången, Färsna och Campus. I Färsna finns även en 4H-gård. Endast cirka 8,6 km (cirka 13 min med bil) från Drottninggatan 3C finns Roslagens Golfklubb med en 18- och en 12-hålsbana. Ett paddelcenter finns vid Knutby torg på cykelavstånd från bostaden. Norrtälje seglarklubb finns inom gångavstånd.
På promenadavstånd finns Societetsparken och hamnen och ytterligare en bit bort Kärleksudden och Borgmästarholmen med fina bad. Det populära Lundabadet som har grillplats, kiosk, wc, lekutrustning för barnen och två härliga sandstränder, dit är det cirka 8,6 km från huset och cirka 13 minuter med bil, Lommarbadet finns på promenadavstånd cirka en km från bostaden.
Om nu inte allt ovan räcker så är Stockholm på behörigt avstånd, endast en angenäm SL-bussresa på cirka en timma till Östermalm och Tekniska högskolan. På bussen erbjuds WIFI så ni kan arbeta, spela eller surfa under resans gång. Busstationen är ett stenkast från bostaden och bussarna går normalt var femtonde minut stora delar av dygnet.

Ta chansen att förvärva denna fräscha, ljusa, bostadsrätt med ett av Norrtäljes bästa lägen i en välskött bostadsrättsförening.
Varmt välkommen på visning för att uppleva denna härliga lägenhet på plats.

Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor.

Mer om mäklarna