Färsna, Norrtälje

Dalbyvägen 7E

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Härlig trerumslägenhet med gott om plats i Färsna på Dalbyvägen 7E

Välkommen till en toppen bostadsrättslägenhet på Dalbyvägen 7 E med fina vyer från stor härlig balkong . Denna trerumslägenhet på 70 kvm ligger i attraktiva Färsna. Till lägenheten finns ett 5 kvm stort kallförråd i ett separat hus utanför lägenheten. Fina gemensamma ytor för spel och lek.

Välkommen till denna toppen fina bostadsrättslägenhet på Dalbyvägen 7E med egen stor Balkong med fin utsikt över innergården. Lägenheten har en generös takhöjd. Denna trerumslägenhet på 70 kvm ligger i attraktiva Färsna. Till lägenheten finns ett 5 kvm stort kallförråd i ett separat hus utanför lägenheten.

Lägenheten
När vi kommer in i denna bostadsrättslägenhet så välkomnas vi av en fin hall med bra förvaringsmöjligheter med stor garderob. Direkt till vänster finner vi ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Till vänster finns en klädkammare som kan nyttjas som ett litet kontor.
Till höger från hallen finns det vackra badrummet som har kakel på väggarna, plastmatta på golv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, avlastningsytor, dusch, handfat och wc.

Rakt fram sett från hallen kommer vi fram till vardagsrummet och det välkomnande fräscha köket. Här finns gott om plats för både matsals- och soffgrupp. Detta skapar en trevlig öppen planlösning och bjuder in till umgänge även när ni lagar maten och här njuter ni av solen på balkongen från strax efter lunch tills solen går ner. Balkongen har västerläge och här kan ni uppleva fantastiska kvällar. Från köket tar vi oss vidare till ett ljust gavelrum med härligt ljusinsläpp.
Entrén och innergården är belägen fint och skyddat. Parkering, som ingår i lägenheten, ligger i närheten. På entrésidan finns en varm och härlig sittplats, där du kan ta morgonkaffet i solen.

Lägenheten håller hög standard med exempelvis genomgående vitlaserad ekparkett i hela lägenheten, vitvaror i rostfritt och målade väggar förutom badrum som är kakel på väggarna och plastmatta på golvet.

Ägarna har haft ambitioner om att skapa en lägenhet som är ljus, funktionell och fin för ett bra boende.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Bo Klok Färsna Hage är en välskött förening bestående av 44 lägenheter.

För ytterligare information om föreningen hänvisas till bostadsrättsföreningens årsredovisning som finns under dokument.

Närområdet
I anslutning till området finns det ett elljusspår för dig som vill motionera eller ta en längre promenad i naturnära miljö. På vintertid finns även skidspår att nyttja. Det är ett par minuters promenad till Färsna 4H-gård i en lantlig idyll. På gården finner du olika sorters gårdsdjur som t.ex. hästar, kaniner, getter, höns och får. Här finns en grillplats, utegym, ponnyridning, café, marknad och försäljning av egenodlade grönsaker på hösten.

I närheten finns även skola, dagis och tio minuters promenad till Knutbytorg där ett antal affärer finns t.ex. mataffärer. Busshållplatsen finns ca 100 m från lägenheten. Bussen tar dig till Norrtälje centrum på ca 10 minuter. Om du istället vill promenera till centrala Norrtälje tar det ca 20 minuter.

Norrtälje är en vacker idyll med ett stort utbud av butiker och flera köpcentrum och nära havet vilket förstärks av ån som rinner genom centrala Norrtälje. Du får hittar även en teater, bibliotek, bio, restauranger, systembolag, banker, m.m. Den kommunala servicen är bra med förskolor, grundskolor, gymnasium, vårdcentraler, stora sjukhuset, flera apotek och tandläkare.

Bra bussförbindelser till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Det finns många olika badplatser i Norrtälje t.ex. Lommarbadet med vattenrutschbana. kiosk och badet vid kärleksudden båda nära Norrtälje centrum .
Lite längre från centrum finns många andra badplatser att välja på.
I närheten av lägenheten finns det många fina lekparker, nära till flera skolor från dagis till gymnasium, natur in på knuten och Norrtälje C runt hörnet.

Denna lägenhet går inte att beskriva med ord utan måste upplevas på plats.

Här är allt klart och det är bara att flytta in. Det kan inte vara mer bekymmersfritt.

Varmt välkommen på visning för att uppleva denna vackra lägenhet som ger en villakänsla.

Mer om mäklarna