Utsikt vardagsrum

Centrala Norrtälje, Norrtälje

Tillfällegatan 9

Såld
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Bostadsrätt

Centralt belägen fyrarumslägenhet (55+) med vacker utsikt över Norrtälje hamn och ån.

Välkommen till denna fantastiskt belägna fyrarummare med utsikt över Norrtälje hamn och ån. Här bor ni på ett av Norrtäljes mest attraktiva adresser med närhet till butiker, apotek, systembolag, frisörer, restauranger, gym, två vårdcentraler, sjukhus och pendelbussarna till Stockholm.

Välkommen till Tillfällegatan 9 och denna unika fyrarummare högst upp i huset med fantastisk sjöutsikt över Norrtälje hamn, ån och Societetsparken. Balkongen är belägen i väster och erbjuder behaglig eftermiddags-/kvällssol. Här bor ni på en av Norrtäljes bästa adresser med närhet till hela stadens utbud och fina promenadstråk längs Norrtäljeviken.

Denna härliga hörnlägenhet med utsikt i tre väderstreck över staden, vattnet och parken.
Lägenheten har en ljus öppen planlösning som bjuder in till samvaro och fest.
När ni kommer in i lägenheten möts ni av en rymlig hall och ett sovrum till höger med utsikt mot Societetsparken. Innanför sovrummet finns en rymlig walk-in closet. Intill sovrummet finns ett stort ljust, helkaklat badrum med klinkers på golvet, utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, duschhörna, handfat och wc. Rakt fram finns allrummet med köket i fil. Allrummet är ljust med stora fönster i två väderstreck och utsikt mot Norrtälje ån och hamn. Köksdelen är ljus och i direkt anslutning finns matplatsen. I köksdelen finns gott om skåp, bänkytor, induktionsspis, diskmaskin, kombinerad kyl och frys, inbyggnadsugn och -mikro. Den öppna planlösningen inbjuder till samvaro och ger möjlighet att umgås med gästerna även när ni tillagar maten. Till vänster om allrummet finns ytterligare två sovrum varav det större med plats för en dubbelsäng. Från det mindre sovrummet finns utgång till balkongen i väster med eftermiddags- och kvällssol. På balkongen finns det plats för plats för utemöbler. I anslutning till dessa sovrum finns en toalett utrustad med handfat och wc. Det är genomgående hög kvalité på samtliga materialval, exempelvis parkett i hela lägenheten.

I månadsavgiften ingår förråd i separat byggnad, värme och kallvatten.
Föreningen disponerar 28 parkeringsplatser med motorvärmare. Separat kö och avgiften är 500:- per månad. Föreningen har också en gemensamhetslokal/övernattningsenhet som går att hyra.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Båtsman är en välskött förening bestående av 36 lägenheter. Föreningen är en 55+ förening, vilket enligt föreningens stadgar innebär att till medlem antas i första hand fysisk person som fyllt 55 år.
För ytterligare information om föreningen hänvisas till bostadsrättsföreningens årsredovisning som finns under dokument. Mer information om föreningen finns på föreningens hemsida https://www.hemsidan.com/batsman/.

Norrtälje
Välkommen till Norrtälje den vackra pärlan i Roslagen som är över 400 år.

Norrtälje är den lilla staden som har en del av den stora stadens utbud med teater, bibliotek, bio, restauranger, systembolag, banker, stort utbud av butiker och flera köpcentrum. Den kommunal servicen är bra med förskolor, grundskolor, gymnasium, vårdcentraler. lasarett, flera apotek och tandläkare.
För den fritidsintresserad finns modernt badhus, idrottsplaner, sportcentrum med isrink både inom- och utomhus, gym på promenadavstånd från bostadsrätten. Det finns även flera gym på ett par hundra meters avstånd från fastigheten. Det finns flera motionsspår på cykelavstånd, exempelvis Fågelsången, Färsna och Campus. I Färsna finns även en 4H-gård. Endast cirka 8 km (cirka 12 min med bil) från Tillfällegatan 9 finns Roslagens Golfklubb med en 18- och en 12-hålsbana. Ett padelcenter finns vid Knutby torg på cykelavstånd från bostaden. Norrtälje seglarklubb finns inom gångavstånd.
Intill fastigheten finns Societetsparken och hamnen och ytterligare en bit bort Kärleksudden och Borgmästarholmen med fina bad. Det populära Lundabadet som har grillplats, kiosk, wc, lekutrustning för barnen och två härliga sandstränder, dit är det cirka 8 km från lägenheten och cirka 12 minuter med bil, Lommarbadet finns på promenadavstånd cirka tre km från bostaden.
Om nu inte allt ovan räcker så är Stockholm på behörigt avstånd, endast en angenäm SL-bussresa på cirka en timma till Östermalm och Tekniska högskolan. På bussen erbjuds WIFI så ni kan arbeta, spela eller surfa under resans gång. Busstationen är ett stenkast från bostaden och bussarna går normalt var femtonde minut stora delar av dygnet.

Ta chansen att förvärva denna unika, ljusa bostadsrätt med ett av Norrtäljes absolut bästa lägen i en välskött bostadsförening och vacker utsikt över Norrtälje hamn och Societetsparken.

Varmt välkommen på visning för att uppleva denna rymliga lägenhet med fantastiska vyer.

Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor.

Mer om mäklarna