Centrala Norrtälje, Norrtälje

Stora Brogatan 12A

  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 350 000 kr
Månadsavgift: 3 293 kr/mån

Unik bostadsrätt i centrala Norrtälje med utsikt över stadskärnan i tre väderstreck.

Välkommen till denna ljusa, trevliga 3,5-rums bostadsrätt mitt i centrala Norrtälje ett stenkast från busstationen och pendelbussarna till Stockholm. Här bor ni högt upp med fönster i tre väderstreck och en markisförsedd kungsbalkong i väster. Bostadsrätten bedöms vara den bästa i hela fastigheten. Bostadsrättsföreningen har en enastående ekonomi.

När ni kommer in i denna ljusa lägenhet möts ni av en välkomnande matplats med vacker utsikt mot Stora torget och Södra bergen.
Här finns gott om ytor för samvaro och fest. Bostadsrätten är belägen på näst högsta våningen och nås bekvämt med hiss som går hela vägen från källaren.
I den välkomnande hallen är det gott om plats för ytterkläder. Till vänster finns ett trevligt arbetskök med vacker vy mot Norrtälje kyrka och till höger om hallen finns ett helkaklat badrum med klinkers och golvvärme, dusch, handfat, wc och tvättmaskin. Till höger intill badrummet finns biblioteket med ett fönsterparti i väster mot den stiliga kungsbalkongen. Biblioteket går att konvertera till ytterligare ett sovrum om behov finns. Jämte biblioteket finns det stora vardagsrummet med fönster både åt söder och väster samt utgång till den cirka 7 m långa kungsbalkongen i väster med solstyrda markiser, både dags- och kvällssol. I köket är det gott om bänkytor och skåp. Det är utrustat med spis och kombinerad kyl/frys. Intill köket ligger sovrummet med utsikt mot öster och Norrtälje kyrka. I sovrummet finns en stor garderobsvägg och plats för en dubbelsäng.
Denna våning anses av många som den bästa i hela föreningen med sitt unika läge och fönster i tre väderstreck (öst, syd, väst).
Den låga månadsavgiften 3 293:- är ytterligare en positiv faktor.
I månadsavgiften ingår förråd i källaren, värme, kall- och varmvatten. Separat debiteras TV-kanaler och fiberanslutning från Telenor.
Föreningen har egna parkeringsplatser. Det finns två typer dels de utrustade med motorvärmaruttag och de utan uttag. Till parkeringsplatserna är det kö.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Norrgården är en välskött förening och har en stabil ekonomi beroende på bl a inkomster från sex kommersiella lokaler, två hyresrätter och en stark balansräkning (låg belåning per kvadratmeter). Föreningens belåning är 3 605 kr/kvm vilket är att anses som väldigt lågt. För ytterligare information om föreningen hänvisas till bostadsrättsföreningens årsredovisning som finns under dokument. I källaren finns föreningens gemensamma tvättstuga, torkrum, gym, snickarverkstad, cykelrum och ett kombinerat samlnings-/gästrum.

Norrtälje
Välkommen till Norrtälje den vackra pärlan i Roslagen. Norrtälje är den lilla staden som har en del av den stora stadens utbud med teater, bibliotek, 4H-gård, bio, restauranger, systembolag, banker, stort utbud av butiker och flera köpcentrum. Den kommunal servicen är bra med förskolor, grundskolor, gymnasium, vårdcentraler, lasarett, flera apotek och tandläkare.
För den fritidsintresserad finns ett modernt badhus, idrottsplaner, sportcentrum med isrink, både inom- och utomhus, flera gym på promenadavstånd från bostadsrätten. Det finns även gym i grannfastigheten. Det finns flera motionsspår på cykelavstånd exempelvis Fågelsången, Färsna och Campus. I Färsna finns även 4H-gård. Endast cirka 8 km (cirka 12 min med bil) från Stora Brogatan 12A finns Roslagens Golfklubb med en 18- och en 12-hålsbana. Norrtälje seglarklubb finns inom gångavstånd för den segelintresserade.
På promenadavstånd finns Societetsparken och hamnen och ytterligare en bit bort Kärleksudden och Borgmästarholmen med fina bad. Till det populära Lundabadet som har grillplats, kiosk, wc, lekutrustning för barnen och två härliga sandstränder är det cirka 8 km från huset, cirka 12 minuter med bil. Lommarbadet finns på promenadavstånd cirka en km från bostaden.

Om nu inte allt ovan räcker så är Stockholm endast en angenäm SL-bussresa på cirka en timma till Östermalm och Tekniska högskolan. På bussen erbjuds wifi så ni kan arbeta, spela eller surfa under resans gång. Busstationen är ett stenkast från bostaden och bussarna går normal var femtonde minut stora delar av dygnet.

Ta chansen att förvärva denna unika, ljusa bostadsrätt med ett av Norrtäljes bästa läge i en av de bästa bostadsföreningarna.

Varmt välkommen på visning av denna unika lägenhet mitt i Norrtälje.

Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Norrtälje, Norrtälje

Stora Brogatan 12A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.