Centrala Norrtälje, NORRTÄLJE

Billborgsgatan 25

  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt
accepterat pris/bud 2 450 000 kr
Månadsavgift: 5 594 kr/mån

Unik trerumslägenhet i central Norrtälje med egen uteplats i väster.

Välkommen till denna centrala och fina bostadsrättslägenhet på Billborgsgatan 25 med egen uteplats på den lugna innergården. Lägenheten har ett av Norrtälje bästa lägen. Föreningen satsar på ett långsiktigt miljötänkande och jobbar kontinuerligt för att sänka driftskostnaderna bl.a har man solceller

Välkommen till denna centrala och fina bostadsrättslägenhet på Billborgsgatan 25 med egen uteplats på den lugna innergården. Lägenheten har ovanligt generös takhöjd på hela 2,6 m. Det finns möjlighet att hyra garageplats i föreningens garage under huset. Det är väldigt bekvämt att ta hissen från garaget till det egna våningsplanet. Här bor ni en kort promenad till Norrtälje busstation.

Lägenheten
När ni kommer in i bostadsrätten möts ni av en rymlig och välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Direkt till vänster finner vi ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och med utgång till den trevliga uteplatsen i väster med gott om plats för blomlådor och en utegrupp. Vägg i vägg med detta sovrum finns ett större master bedroom med flera garderober. Rakt fram sett från hallen finns det generösa badrummet som har kakel på väggarna och klinkers på golvet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, avlastningsytor, förvaringsskåp, duschhörna, handfat, wc och golvvärme. Intill badrummet finns ett större walk in closet/förråd. Till höger sätt från hallen finns det ljusa vardagsrummet och fräscha köket. Här finns gott om plats för både matsals- och soffgrupp. Detta skapar en trevlig öppen planlösning och bjuder in till umgänge även när ni lagar maten. Detta rum har stora fönster och en fransk balkong i söder, vilket gör köket och vardagsrummet extra ljusa.
Lägenheten håller hög standard med exempelvis genomgående parkett i hela lägenheten förutom i hallen och badrummet där det är klinkers.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Utsikten i Norrtälje är en välskött förening. Föreningen består av 43 bostadsrätter samt källarvåning med 34 garageplatser samt 2 förråd för uthyrning. Vidare finns lägenhetsförråd till varje lägenhet, en garageplats har gjorts om till parkering för elektrisk rullator eller motorcykel/moped och cykelförråd. I fastigheten finns en butiksdel med en total uthyrningsbar yta om 187 kvm.
För ytterligare information om föreningen hänvisas till bostadsrättsföreningens årsredovisning som finns under dokument och föreningens hemsida https://www.allabrfer.se/utsikten-norrtalje.

Norrtälje
Välkommen till Norrtälje den vackra pärlan i Roslagen. Norrtälje är den lilla staden som har en del av den stora stadens utbud med teater, bibliotek, 4H-gård, bio, restauranger, systembolag, banker, stort utbud av butiker och flera köpcentrum. Den kommunal servicen är bra med förskolor, grundskolor, gymnasium, vårdcentraler. lasarett, flera apotek och tandläkare.
För den fritidsintresserad finns , modernt badhus, idrottsplaner, sportcentrum isrink både inom- och utomhus, Friskis och Svettis på promenadavstånd från bostadsrätten. Det finns även gym i grannfastigheten. Det finns flera motionsspår på cykelavstånd exempelvis Fågelsången, Färsna och Campus. I Färsna finns även 4H-gård. Endast cirka 8 km (cirka 12 min med bil) från Billborgsgatan 25 finns Roslagens Golfklubb med en 18- och en 12-hålsbana.
På promenadavstånd finns Societetsparken och hamnen och ytterligare en bit bort Kärleksudden och Borgmästarholmen med fina bad. Det populära Lundabadet som har grillplats, kiosk, wc, lekutrustning för barnen och två härliga sandstränder, dit är det cirka 8 km från huset och cirka 12 minuter med bil, Lommarbadet finns på promenadavstånd cirka en km från bostaden.

Om nu inte allt ovan räcker så är Stockholm på behörigt avstånd endast en angenäm SL-bussresa på cirka en timma till Östermalm och Tekniska högskolan. På bussen erbjuds WIF så ni kan arbeta, spela eller surfa under resans gång. Busstationen är en kort promenad från bostaden och bussarna går normal var femtonde minut stora delar av dygnet.

Ta chansen att förvärva denna fina, ljusa bostadsrätt med ett av Norrtäljes bästa läge.

Varmt välkommen på visning och uppleva denna fina lägenhet mitt i Norrtälje.
Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Norrtälje, NORRTÄLJE

Billborgsgatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.