Centrala Norrtälje, Norrtälje

Gökvägen 1A

Såld
  • 1 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Centralt belägen 1:a högst upp med balkong i väster, endast en kort promenad till Norrtälje centrum.

Välkommen till denna enrummare med kanonläge, endast 10 minuterspromenad till centrum. Här bor med närhet till butiker, apotek, systembolag, frisörer, restauranger, gym, två vårdcentraler, sjukhus och pendelbussarna till Stockholm. En perfekt första bostad.

Välkommen till Gökvägen 1A och denna ljusa, välplanerade enrummare högst upp i huset med fri utsikt och balkong. Balkongen är belägen i väster och erbjuder behaglig eftermiddags-/kvällssol. Här bor ni med närhet till hela stadens stora utbud av service såsom restauranger, butiker och serviceutbud. Detta är en perfekt första lägenhet med ett rejält och fullutrustat kök.

När ni kommer in i lägenheten möts ni av en rymlig hall med två stora garderober. Till vänster om hallen finns det kaklade badrummet utrustat med duschhörna, handfat och wc. Badrummet är förberett för att installera en tvättmaskin (det har funnits tvättmaskin). Rakt fram sett från hallen finns köket med gott om skåp, bänkytor, spis, diskmaskin, mikro, kombinerad kyl och frys. Vardagsrummet med sovalkov är beläget till höger om hallen. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen i väster med eftermiddags- och kvällssol. På balkongen finns det plats för ett cafébord och stolar. Lägenheten har genomgående parkettgolv och köket är nytt från 2018.

Till lägenheten hör ett källar- och ett vindsförråd. Det finns även en gemensam tvättstuga och ett större cykelförråd.
Föreningen disponerar 28 parkeringsplatser varav häften med elstolpar. Separat kö och avgiften är 250:- respektive 350:- per månad.

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Råkan 1 är en välskött förening bestående av 52 lägenheter varav 49 är bostadsrätter, 3 hyresrätter samt 7 lokaler.
För ytterligare information om föreningen hänvisas till bostadsrättsföreningens årsredovisning som finns under dokument.

Norrtälje
Välkommen till Norrtälje den vackra pärlan i Roslagen som är över 400 år.
Norrtälje är den lilla staden som har en del av den stora stadens utbud med teater, bibliotek, bio, restauranger, systembolag, banker, stort utbud av butiker och flera köpcentrum. Den kommunal servicen är bra med förskolor, grundskolor, gymnasium, vårdcentraler. lasarett, flera apotek, tandläkare och mycket mer.

För den fritidsintresserad finns modernt badhus, idrottsplaner, sportcentrum med isrink både inom- och utomhus, gym på promenadavstånd från bostadsrätten. Det finns även flera gym i närheten av bostaden Det finns flera motionsspår på cykelavstånd, exempelvis Fågelsången, Färsna och Campus. I Färsna finns även en 4H-gård. Endast cirka 7 km från Gökvägen 9 finns Roslagens Golfklubb med en 18- och en 12-hålsbana. Ett padelcenter finns vid Norrteljeporten på cykelavstånd från bostaden. Norrtälje seglarklubb finns inom gångavstånd.
Cirka 700 m från fastigheten finns Societetsparken och hamnen och ytterligare en bit bort Kärleksudden och Borgmästarholmen med fina bad. Det populära Lundabadet som har grillplats, kiosk, wc, lekutrustning för barnen och två härliga sandstränder, dit är det cirka 7 km från lägenheten och cirka 10 minuter med bil, Lommarbadet finns på promenadavstånd cirka 2,5 km från bostaden.

Om nu inte allt ovan räcker så är Stockholm på behörigt avstånd, endast en angenäm SL-bussresa på cirka en timma till Östermalm och Tekniska högskolan. På bussen erbjuds WIFI så ni kan arbeta, spela eller surfa under resans gång. Busstationen är en kort promenad från bostaden och bussarna går normalt var femtonde minut stora delar av dygnet.

Ta chansen att förvärva en trevlig etta med ett attraktivt läge i Norrtälje i en välskött bostadsförening och på promenadavstånd till Norrtäljes absoluta centrum.

Varmt välkommen på visning för att uppleva denna mysiga och praktiska lägenhet.

Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand för visning och vid frågor.

Mer om mäklarna