Vilbergen, Norrköping

Gråbergsgatan 25

Såld
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

"Med milsvid utsikt i populära Vilbergen"

Välkommen till denna trivsamt renoverade tvårummare på våning fem av åtta. Redan när man kliver in i hallen känner man att det här är ett hem som renoverats med värme och omtanke. Men även praktiskt. I direkt anslutning till hallen finns en större klädkammare som rymmer allt och lite till. Vidare kommer man in till ett sovrum som inretts i varma toner med en skön heltäckningsmatta. Det stora fönstret ger ett magiskt ljusinsläpp likväl som en magnifik utsikt.
Vardagsrummet rymmer såväl större soffa samt matbord. Här får man ett ljusinsläpp från två håll. Duschrummet har praktiskt optimerats med tvättmaskin och torktumlare med en generös arbetsbänk ovan. Köket är totalrenoverat med kök från IKEA med rostfria vitvaror. Från köket kommer man ut till den mysiga inglasade balkongen där man lagt ett klickgolv och inrett med trevlig belysning.

Detta är kort och gott en bostad där man kan ta sitt pick och pack och flytta in och direkt trivas.

I föreningen bor du bekvämt där värme, vatten, tv, bredband via fiber 1000/1000 från Telia samt den fasta kostnaden för el och bostadsrättstillägget ingår i den låga månadsavgiften om 4 139 kr.
Föreningen har en stor samlingslokal, övernattningsrum, nybyggt stort gym och spa med stor bubbelpool som medlemmarna kan hyra.

Endast ett par minuters promenad tar dig till Vilbergens centrum med bl.a. butiker, bibliotek, vårdcentral och restaurang.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna