Vilbergen, Norrköping

Blockstensgatan 21

Såld
  • 2,5 rum
  • 67,5 kvm
  • Bostadsrätt

LJUS & FIN 2,5:A MED INGLASAD BALKONG!

Varmt välkommen till Blockstensgatan 21 och denna ljusa gavellägenhet med inglasad balkong!

En trappa upp i huset finner vi en genomgående lägenhet om 2,5rok fördelat över 67,5kvm. Lägenheten har ljusa och fräscha ytskikt med gott om ljusinsläpp från flera väderstreck. Vi har en välkomnande hall med klinkergolv, välbevarad tegelvägg, platsbyggda garderober och spotlights i tak. Kök med goda arbetsytor och förvaring på båda sidor. I anslutning till köket finns ett mindre sovrum med skjutdörrar som idag används som matsal. Vardagsrum med parkettgolv och flera stora fönsterpartier som bidrar till det härliga ljuset, även här spotlights i tak. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som erbjuder förmiddagssol och utsikt mot innergården. Rymligt sovrum med flera platsbyggda garderober. Sist men inte minst ett stort helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare!

Vilbergen är ett lugnt och omtyckt bostadsområde med närhet till bra kommunikationer, matbutiker och fina grönområden. In till stadskärnans citypuls är det bekvämt cykelavstånd.
Här bor ni i en trygg och lågt belånad förening med flera gemensamma utrymmen som exempelvis bastu, samlingslokal och ett nyrenoverat gym som kan nyttjas för 150kr/mån.
Brf Opalen är en av Norrköpings större Riksbyggenföreningar med hela 649st lägenheter. Föreningen har Norrköpings största solcellsanläggning gällande bostäder.

Välkommen Hem

Mer om mäklarna