Vidablick, Norrköping

Skiftesgången 10

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

"Välplanerad & modernt renoverad tvårummare med balkong!"

Varmt välkomna till Skiftesgången 10 och denna modernt renoverade tvårummare i lugna Vidablick! Bostaden är välplanerad med genomgående kvalitativa materialval och en tidlös färgsättning. När du kliver in möts du av ett ljust och luftigt vardagsrum där de generösa fönsterpartierna skapar även en fantastisk atmosfär att trivas i. Här finns också en utgång till den härliga balkongen där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Köket är både stilrent och funktionellt med gott om bänkytor och smart förvaring. Trivsamt sovrum med anslutning till det helkaklade duschrummet som renoverades 2022, där förberedelser för tvättmaskin är gjorda. Sammanfattningsvis är detta en noggrant genomtänkt drömtvåa för dig som önskar en trivsam och modern boendemiljö.

HSB Brf Vidablick är en stor och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi.
Som medlem finns flera trevliga gemensamhetsutrymmen att nyttja, exempelvis övernattningslägenhet, bastu, lekplats, cykelrum och gym.

Här bor man bekvämt med närhet till matbutik, Ingelsta Shopping och Eneby Centrum.
Utmärkta kommunikationer i form av buss- och spårvagnshållplatser. Promenadavstånd till Hallbergaskogen och mysiga grönområden.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna