Söder, Norrköping

Lidéngatan 4D

Såld
  • 2 rum
  • 48,2 kvm
  • Bostadsrätt

"DRÖMTVÅA PÅ SÖDER!"

Varmt välkomna till attraktiva Lidéngatan 4D som kännetecknar fantastiska attribut i form av vacker fiskbensparkett, kolmårdsmarmor, infällbara skjutdörrar, generös takhöjd samt sekelskiftsstil med stora och djupa fönsternischer. Här bor du dessutom högst upp i huset med ostört läge!

Insidan erbjuder ett arbetsvänligt Vedum/Marbodalkök (-07) i öppen planlösning ,ett rymligt sovrum med bra förvaring, ett fint och helkaklat duschrum (-13) med kolmårdsmarmor och golvvärme, en separat wc samt en välkomnande hall.
Bostaden har stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp från två riktningar och om inte detta räcker så erbjuds dessutom tre stora förråd till lägenheten.

Välskött och lågt belånad bostadsförening. I avgiften ingår värme, vatten, tv, bredband samt elnätsavgiften. Förbrukningselen debiteras individuellt och föreningen har bundet elavtal ca 2,5 år framåt på 0.77kr/kWh.
Gemensamt i föreningen finns bl.a tvättstuga, torkrum, relaxavdelning med gym, dusch och bastu. Stor och fin innergård med lek- & grillmöjligheter. Föreningen har även två lokaler som hyrs ut och som inbringar en intäkt varje månad.

Gångavstånd till Vasaparken, Söder tull med bra pendlingsmöjligheter och citykärnan med hela dess utbud.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna